ΕΙΔΗΣΕΙΣ

17/4/20

Έμπρακτη στήριξη του Δήμου Κοζάνης στο ΕΚΑΒ – Δωρεά μηχανήματος απολύμανσηςΜ. Παρασκευή, 17 Απριλίου 2020
EKABNews                 

Κορωνοϊός: Έμπρακτη στήριξη του Δήμου Κοζάνης στο ΕΚΑΒ – Δωρεά μηχανήματος απολύμανσης
e-ptolemeos.gr


Ο Δήμος Κοζάνης προέβη σε δωρεά ενός μηχανήματος απολύμανσης εσωτερικών χώρων ασθενοφόρου στο ΕΚΑΒ Κοζάνης, στο πλαίσιο της έμπρακτης στήριξης του προς τον οργανισμό. Την παράδοση του μηχανήματος στο διευθυντή του ΕΚΑΒ Κοζάνης, Σάββα Γιασσά, πραγματοποίησε ο δήμαρχος Κοζάνης, Λάζαρος Μαλούτας. Το «παρών» στη διαδικασία έδωσαν οι αντιδήμαρχοι Μάρκος Φλώρος και Βασίλης Βασιλακόπουλος.

Διασώστες, νοσηλευτές και γιατροί βρίσκονταν διαχρονικά στις προτεραιότητες στήριξης του Δήμου Κοζάνης, ο οποίος αποτέλεσε και το φορέα υλοποίησης για την κατασκευή του κτηρίου του ΕΚΑΒ στην πόλη της Κοζάνης. Σε αυτή την κατεύθυνση, ο δήμος θα συνεχίσει να συνδράμει με όποιο μέσο μπορεί στη στήριξη του ΕΚΑΒ και των εργαζομένων του, ιδιαίτερα αυτή την περίοδο της πανδημίας που η συνδρομή τους στην προάσπιση της δημόσιας υγείας είναι ιδιαζόντως σημαντική.


Δημοσιεύτηκε 16/04/2020

Πηγή: e-ptolemeos.gr
About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews