ΕΙΔΗΣΕΙΣ

17/4/20

ΕΚΑΒ Πάτρας: Σπεύδουν εκεί που όλοι απομακρύνονται - Η μάχη με τον κορωνοϊό – Βίντεο


Μ. Παρασκευή, 17 Απριλίου 2020
EKABNews                 

ΕΚΑΒ Πάτρας: Σπεύδουν εκεί που όλοι απομακρύνονται - Η μάχη με τον κορωνοϊό – ΒΙΝΤΕΟ
thebest.gr

Πομώνης Γιάννης

Επεμβαίνουν κάθε ημέρα σε ύποπτα περιστατικά

Το thebest.gr βρέθηκε στην βάση του Εθνικού Κέντρου Άμεσης Επέμβασης στην Πάτρα και κατέγραψε καρέ καρέ την ετοιμότητα στην οποία βρίσκονται όλοι για να αντιμετωπίσουν εκτός όλων των άλλων και περιστατικά ύποπτα για κορωνοϊό. Κάθε κλήση που προσιδιάζει βάσει συμπτωματολογίας με covid-19 αξιολογείται και ανάλογα με την κατάστασή της - δύσπνοια, υψηλός πυρετός- γίνεται άμεση επέμβαση πληρωμάτων. Οι διασώστες του ΕΚΑΒ έχουν εκπαιδευτεί από τον Ιανουάριο κιόλας όταν διαφαινόταν το κακό, να έρχεται από την Κίνα.

Οι διασώστες του ΕΚΑΒ, γνωρίζουν πολύ καλά, πως καλούνται να πάνε εκεί απ όπου όλοι απομακρύνονται. Σε μια πιθανή εστία μόλυνσης από τον covid-19. Έχουν όμως λάβει τα μέτρα τους και μας το δείχνουν. Μιλήσαμε με την διευθύντρια του ΕΚΑΒ Πάτρας - Δυτ. Ελλάδας Γκέλυ Κανελλοπούλου...

Στην πρώτη γραμμή της μάχης, το ΕΚΑΒ Πάτρας

Ο covid-19 έχει αλλάξει την καθημερινότητα του ΕΚΑΒ
The Best Portal

16 Απρ 2020

Διασώστες και λοιπό προσωπικό, προσπαθούν καθημερινά να μείνουν και οι ίδιοι ασφαλείς, γνωρίζοντας πως αν νοσήσουν διακυβεύεται εκτός της υγείας τους, ακόμη και η ίδια η λειτουργία του υγειονομικού συστήματος. Στην κατεύθυνση αυτή και οι πυκνοί συχνοί ψεκασμοί στα ασθενοφόρα, ειδικά μετά από μεταφορά ύποπτων ή ακόμη και επιβεβαιωμένων κρουσμάτων covid-19.

Το ΕΚΑΒ είναι η πρώτη γραμμή άμυνας του ΕΣΥ, διαχρονικά. Και αυτό αποδεικνύεται κάθε ημέρα και σ’ αυτήν την περίοδο που έχει αυξημένο συντελεστή δυσκολίας.

Τα σενάρια επι χάρτου πριν την άφιξη της επιδημίας, έγιναν πραγματικότητα και στην Δυτική Ελλάδα, με τα πληρώματα του ΕΚΑΒ να δίνουν καθημερινά μάχη με τον χρόνο σε αυξημένο συντελεστή δυσκολίας.

Δημοσιεύτηκε 16/04/2020

Πηγή: thebest.gr


About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews