ΕΙΔΗΣΕΙΣ

27/4/20

Σωρηδόν οι προσλήψεις επικουρικού- Τι πρέπει να κάνουν οι υποψήφιοι - Αναλυτικός «οδηγός» με εικόνεςΔευτέρα, 27 Απριλίου 2020
EKABNews                 

Σωρηδόν οι προσλήψεις επικουρικού
workenter.gr

Τι πρέπει να κάνουν οι υποψήφιοι - Αναλυτικός "οδηγός" με εικόνες

Πέτρος Παπαβασιλείου

Συνεχίζεται με σταθερή ένταση -και σε καθημερινή βάση- η δημοσίευση αποφάσεων στην "Διαύγεια" που αφορούν στην πρόσληψη λοιπού επικουρικού προσωπικού σε νοσοκομεία και δομές Υγείας όλης της χώρας.

Δεδομένου ότι πολλοί υποψήφιοι εμμένουν στο "πως και πότε των προσλήψεων", μέσω των εκατοντάδων μηνυμάτων τους στα κοινωνικά δίκτυα του workenter.gr αλλά και στην υπηρεσία weconsult, παρουσιάζουμε τον ακόλουθο "οδηγό":

(1) Μπαίνετε στην "Διαύγεια":(2) Στην αναζήτηση αποφάσεων γράφετε τη λέξη "ΔΥΠΕ":(3) Πατάτε το μεγεθυντικό φακό για να ξεκινήσει η αναζήτηση. Στη συνέχεια πατάτε το κουμπί "Εμφάνιση κριτηρίων":(4) Όταν ανοίξει, στο πεδίο φορέας γράφετε τη λέξη "ΔΥΠΕ" για να δείτε τι υπάρχει στη μνήμη. Αν δεν δείτε την ΔΥΠΕ που σας ενδιαφέρει γράψτε αργά την λέξη "Υγειονομική Περιφέρεια". Διαφορετικά δοκιμάστε με αριθμό (5Η ΔΥ.. ή όποια άλλη).(5) Στις θεματικές ενότητες επιλέξτε το "ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ ΚΑΙ ΕΡΓΑΣΙΑ"(6) Αφού πατήσετε το κουμπί "Αναζήτηση" και σας ανοίξει η σελίδα με τις αποφάσεις κλικάρετε πάνω στην ένδειξη "Πιο πρόσφατες":


Σημαντικό 1: Δεν είναι ακόμα διακριτός ο τρόπος με τον οποίο ενημερώνονται οι επιτυχόντες. Αν δηλαδή πρώτα τους τηλεφωνούν από την ΥΠΕ και στη συνέχεια δημοσιεύεται η απόφαση. Κάθε ΥΠΕ (φαίνεται ότι) ακολουθεί δική της τακτική. Σε κάθε περίπτωση, οι διοριστέοι θα πρέπει να αποδεχθούν τον διορισμό εντός πέντε ημερών, αλλιώς χάνουν τη θέση.

Σημαντικό 2: Στην "Διαύγεια" δημοσιεύονται καθημερινά εκατοντάδες αποφάσεις. Ακόμη και τα Σάββατα. Αυτή η διαδικασία έκδοση αποφάσεων θα συνεχιστεί για αρκετό καιρό. Συνήθως γίνονται πολλοί γύροι ανά νοσοκομείο. Μία για γιατρούς, μία για ΥΕ, μία για ΠΕ, ΤΕ ή ΔΕ. Παρεμβάλονται άλλα νοσοκομεία και μετά εμφανίζονται ξανά τα παλαιότερα.

Η ομάδα του workenter.gr εύχεται σε όλους τους υποψηφίους καλή επιτυχία!

Πηγή: workenter.gr


About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews