ΕΙΔΗΣΕΙΣ

27/4/20

Υγειονομικός εξοπλισμός παραδόθηκε στο ΕΚΑΒ ΓρεβενώνΔευτέρα, 27 Απριλίου 2020
EKABNews                 

Υγειονομικός εξοπλισμός παραδόθηκε στο ΕΚΑΒ Γρεβενών
prlogos.gr


Το μεσημέρι της Δευτέρας, 27/4/2020, και σε συνέχεια της διαρκούς δράσης υποστήριξης των Μονάδων Υγείας της Περιφερειακής Ενότητας Γρεβενών, ο Αντιπεριφερειάρχης, Γιάννης Γιάτσιος είχε την ιδιαίτερη ικανοποίηση να παραδώσει στους συμπολίτες μας, εργαζομένους του Εθνικού Κέντρου Άμεσης Βοήθειας (ΕΚΑΒ) Γρεβενών απαραίτητο υγειονομικό εξοπλισμό, ως ελάχιστο δείγμα συνεισφοράς στο πολύτιμο έργο τους.

Η Περιφερειακή Ενότητα Γρεβενών καλύπτεται άριστα και υποδειγματικά ως περιοχή ευθύνης της γεωγραφικής περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας από το προσωπικό του ΕΚΑΒ Γρεβενών, στο οποίο είμαστε καθόλα υπόχρεοι, δεδομένων των εξαιρετικά και σπάνια δύσκολων συνθηκών που αντιμετωπίζουν το τελευταίο διάστημα στην εργασία τους.

Οι αυξημένες απαιτήσεις των διακομιδών λόγω της σημερινής πανδημίας δεν σταμάτησαν τη ζωή, με αποτέλεσμα οι Άνθρωποι του ΕΚΑΒ να εξακολουθούν να μεριμνούν για όλες τις ανάγκες του Εθνικού Συστήματος Υγείας (έκτακτη φροντίδα, χρόνια νοσήματα κλπ) αλλά και των συμπολιτών μας, στο πρόσωπο των οποίων αντικρίζουν το πρώτο νεύμα συμπόνοιας και την πρώτη χειρονομία φροντίδας.

Ευχαριστούμε από καρδιάς.

Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ Π.Ε. ΓΡΕΒΕΝΩΝ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΤΣΙΟΣ

Πηγή: prlogos.gr


About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews