ΕΙΔΗΣΕΙΣ

21/4/20

Σημαντική Προσφορά της ΑΜΚΕ ''ΔΙΑΣΩΣΤΕΣ ΡΟΔΟΥ'' στους εργαζόμενους του ΕΚΑΒ ΡόδουΤρίτη, 21 Απριλίου 2020
EKABNews                 

Σημαντική Προσφορά της ΑΜΚΕ ''ΔΙΑΣΩΣΤΕΣ ΡΟΔΟΥ'' στους εργαζόμενους του ΕΚΑΒ Ρόδου
diasostesrodou.blogspot.comΑπό την αρχή της εξάπλωσης του κορωνοϊου στο νησί μας, το ΕΚΑΒ Ρόδου βρέθηκε στην πρώτη γραμμή της μάχης. Οι εργαζόμενοί του ανήκουν στους «σημερινούς ήρωες» που επιτελούν το καθήκον τους, μαζί με όλο το υγειονομικό προσωπικό του νησιού, με αυταπάρνηση και επαγγελματισμό.

Η ΑΜΚΕ ''ΔΙΑΣΩΣΤΕΣ ΡΟΔΟΥ'' για να εκφράσει την βαθιά ευγνωμοσύνη της
στον μεγάλο αγώνα που δίνουν οι εργαζόμενοι για τον περιορισμό της πανδημίας συγκέντρωσε μέσα ατομικής προστασίας και απολυμαντικά υλικά για να συνδράμει στην προσπάθεια προστασίας των εργαζόμενων του ΕΚΑΒ Ρόδου.

Τεράστια συμβολή στην προσπάθεια αυτή είχαν:Μέλη της Δημοτικής Κοινότητας Ρόδου

Τα Σούπερ Μάρκετ ''ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ'' με την διάθεση 2 δωροεπιταγών (100 ευρώ έκαστη) για την αγορά απολυμαντικών υλικώνΗ κ. Μαρία Νικολάκη με την προσφορά στο ΕΚΑΒ Ρόδου μέσων ατομικής προστασίας (1500 ζευγάρια γάντια) και απολυμαντικών υλικών
Η κ. Μπέττυ Παπουτσή για την προσφορά αναλώσιμων υγειονομικών υλικών
Συμπολίτες μας που σε αυτήν την δύσκολη συγκυρία μπήκαν μπροστά και με συντονίστρια και οργανώτρια την κ. Άννα Ζιώγου συγκέντρωσαν, ως απόδειξη της αγάπης και της συμπαράστασής τους, μέσα ατομικής προστασίας (γάντια 4000 ζευγάρια, μάσκες κτλ) και μεγάλη ποσότητα απολυμαντικών υλικών.Η κ. Βασιλεία Τερζόγλου, η οποία κατάγεται από τη Ρόδο αλλά διαμένει στον Πειραιά και δώρισε μέσα ατομικής προστασίας (μάσκες).

Σημαντικό ρόλο στην όλη προσπάθεια είχαν τα μέλη της ομάδας Έφη Βασιλείου, Παναγιώτης Πότσου, Νεκταρία Αγγελή, Ιωάννης Χατζηκέλης, Ευαγγελία Σπανού, Κάτια Σπανού, τα οποία εκτός από τον πολύτιμο χρόνο τους προσέφεραν και σημαντικό χρηματικό πόσο αλλά και απολυμαντικά υλικά.Η ΑΜΚΕ ''ΔΙΑΣΩΣΤΕΣ ΡΟΔΟΥ'', αναγνωρίζοντας τον τιτάνιο αγώνα που επί καθημερινής βάσεως δίνουν οι διασώστες του ΕΚΑΒ Ρόδου, υπόσχεται να βρίσκεται συνεχώς δίπλα τους και να συνδράμει με όλες της τις δυνάμεις στην προσπάθεια των εργαζόμενων.

Η προσπάθεια φυσικά συνεχίζεται...

Στηρίξτε κι εσείς αυτήν την προσπάθειά μας.
Τηλέφωνο Επικοινωνίας 6972710084Αν θέλετε να συνδράμετε κι εσείς, μπορείτε να αφήσετε ό,τι θέλετε να προσφέρετε στο κατάστημα I - STORES (Κωνσταντίνου Τσαλδάρη 36) αλλά και να αγοράσετε τα μπλουζάκια μας με όλα τα έσοδα να διατίθενται στο ΕΚΑΒ Ρόδου.

ΔΙΑΣΩΣΤΕΣ ΡΟΔΟΥ


About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews