ΕΙΔΗΣΕΙΣ

2/4/20

Προσφορά οικίσκου από τον Δήμο Ηρακλείου για τις ανάγκες του ΕΚΑΒ


Πέμπτη, 2 Απριλίου 2020
EKABNews                 

Προσφορά οικίσκου για τις ανάγκες του ΕΚΑΒ
ert.gr

Ένα προκατασκευασμένο οικίσκο 12 τετραγωνικών μέτρων, παραχώρησε ο δήμος Ηρακλείου στο ΕΚΑΒ, προκειμένου να χρησιμοποιηθεί ώστε οι εργαζόμενοι στα ασθενοφόρα, να λαμβάνουν τα απαραίτητα ατομικά μέτρα προστασίας, προτού παραλάβουν επιβεβαιωμένα κρούσματα του νέου κορονοϊού.

Η παραχώρηση έγινε μέσω της αντιδημαρχίας Αθλητισμού, με τον αρμόδιο αντιδήμαρχο, Κώστα Βαρδαβά, να τονίζει: «Ως Δήμος Ηρακλείου έχουν το καθήκον να στηρίξουμε, με όποιον τρόπο μπορούμε, όσους βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της μάχης απέναντι στον κορονοϊό. Προσφέραμε με χαρά στο ΕΚΑΒ τον οικίσκο που μας ζητήθηκε και στο βαθμό του εφικτού θα είμαστε δίπλα στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό της πόλης, σε οτιδήποτε άλλο χρειαστούν. Αυτήν την κρίση θα την ξεπεράσουμε όλοι μαζί».

Πηγή: ert.gr


About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews