ΕΙΔΗΣΕΙΣ

11/4/20

Δήλωση Β. Κεγκέρογλου για την άρνηση της Κυβέρνησης στην τροπολογία μας για τους μαχητές της πρώτης γραμμής
Σάββατο, 11 Απριλίου 2020
EKABNews                 

ΔΗΛΩΣΗ Β. ΚΕΓΚΕΡΟΓΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΣΤΗΝ ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΧΗΤΕΣ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ


Αθήνα, 10 Απριλίου 2020

Δήλωση Βασίλη Κεγκέρογλου, Γραμματέα Κ.Ο. Κινήματος Αλλαγής για την άρνηση της Κυβέρνησης στην τροπολογία μας για τους μαχητές της πρώτης γραμμής

Για τρίτη φορά χθες στη Βουλή η Κυβέρνηση της ΝΔ αρνήθηκε την αποδοχή της τροπολογίας του Κινήματος Αλλαγής για την έμπρακτη αναγνώριση της προσφοράς των ανθρώπων που δίνουν καθημερινά τη μάχη στην πρώτη γραμμή για την υγεία, την κοινωνική προστασία, και την ασφάλεια των πολιτών και της χώρας.

Υγειονομικοί, εργαζόμενοι στις μονάδες υγείας του Ε.Σ.Υ και των Ενόπλων Δυνάμεων, στο ΕΚΑΒ, στις μονάδες κοινωνικής φροντίδας, στις κοινωνικές δομές, προγράμματα και κοινωνικές υπηρεσίες των δήμων, στο Βοήθεια στο Σπίτι, ΚΗΦΗ κλπ αλλά και οι ένστολοι της πρώτης γραμμής υπέστησαν για τρίτη φορά την εξαπάτηση από την Κυβέρνηση.

Δείτε στο EKABNews

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews