ΕΙΔΗΣΕΙΣ

19/4/20

Δωρεά ειδικού οχήματος – ασθενοφόρου για το ΕΚΑΒ από την Ιωαννίδης α.ε. στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας


Κυριακή του Πάσχα, 19 Απριλίου 2020
EKABNews                 

Δωρεά ειδικού οχήματος – ασθενοφόρου για το ΕΚΑΒ από την Ιωαννίδης α.ε. στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας
e-ptolemeos.gr


Στη δωρεά ενός ειδικού καινούριου ειδικού οχήματος που θα χρησιμοποιηθεί ως ασθενοφόρο για τις ανάγκες του ΕΚΑΒ Δ. Μακεδονίας και θα καλύψει τις αυξημένες ανάγκες των υπηρεσιών υγείας στην περιοχή, προχώρησε η εταιρεία ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ Α.Ε.. Σε ευχαριστήρια ανακοίνωσή της προς την εταιρεία, η Περιφέρεια Δ. Μακεδονίας σημειώνει:

«Με χαρά πληροφορηθήκαμε την πρόθεση της Ιωαννίδης α.ε. αντιπροσωπείες αυτοκινήτων, για τη δωρεά στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας ενός καινούργιου ειδικού οχήματος για το ΕΚΑΒ Δυτικής Μακεδονίας. Το όχημα αυτό θα χρησιμοποιηθεί ως ασθενοφόρο για την αντιμετώπιση των αυξημένων αναγκών των υπηρεσιών υγείας στην Περιφέρειά μας.

Τέτοιες πρωτοβουλίες στους δύσκολους καιρούς που βιώνουμε είναι σημαντικές γιατί αναβαθμίζουν τις προσφερόμενες υπηρεσίες υγείας προς τους συμπολίτες μας, διευκολύνοντας ταυτόχρονα τις συνθήκες εργασίας των εργαζομένων στις μονάδες υγείας στην Περιφέρειά μας.

Παράλληλα αποτελούν στην πράξη δείγμα γενναιόδωρου φρονήματος και κατανόησης κοινωνικής ευθύνης για τους δυνάμενους να την αναλάβουν.

Η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας ευχαριστεί θερμά τον ιδιοκτήτη του ομίλου κ. Φίλιππα Ιωαννίδη για την ευγενική αυτή χορηγία – δωρεά στη μάχη που δίνουμε όλοι μαζί οι Δυτικομακεδόνες κατά του κορωνοϊού».

Δημοσιεύτηκε 18/04/2020

Πηγή: e-ptolemeos.gr


About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews