ΕΙΔΗΣΕΙΣ

4/4/20

Ευχαριστήριο του ΕΚΑΒ Καρδίτσας


Σάββατο, 4 Απριλίου 2020
EKABNews                 

Ευχαριστήριο του ΕΚΑΒ Καρδίτσας
karditsapress.gr

Είναι οι άνθρωποι που όχι απλά βρίσκονται στην πρώτη γραμμή αλλά κυριολεκτικά αποτελούν την «εμπροσθοφυλακή» στη μάχη που δίνει η χώρα με τον κορωνοϊο.


Αναφερόμαστε στο προσωπικό του ΕΚΑΒ, που βρίσκεται… επί ποδός πολέμου όλο το 24ωρο. Στο ομολογουμένως βαρύ και επικίνδυνο έργο που επιτελούν, συνέδραμαν με δωρεές τοπικές επιχειρήσεις καθώς οι ανάγκες είναι μεγάλες.
Μάλιστα ο ΕΚΑΒ Καρδίτσας εξέδωσε το παρακάτω ευχαριστήριο ως ελάχιστη ανταπόδοση
Το ΕΚΑΒ Καρδίτσας ευχαριστεί θερμά τις επιχειρήσεις και τους φορείς για την άμεση και μεγάλη ανταπόκριση που έδειξαν στις ανάγκες που υπάρχουν την δύσκολη αυτή εποχή λόγω κορωνοϊού.
Η αγωνία για πιθανές ελλείψεις από την μεριά των εργαζομένων στο ΕΚΑΒ Καρδίτσας, έγινε χείμαρρος προσφοράς και αλληλεγγύης από φορείς και επιχειρήσεις της τοπικής κοινωνίας.

Έτσι κινητοποιήθηκαν οι επιχειρήσεις
Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΘΕΟΝΗ (θερμόμετρα πυρετού υπέρυθρα)
Βαγγελάκος Ευθύμιος Χρώματα Σιδερικά Καλλίθηρο (Στολές τύπου Α)
Καλαφάτη Ελισάβετ φαρμακείο Καλλίθηρο (θερμόμετρα πυρετού υπέρυθρα)
Τυπογραφείο Δημιουργία (Αντισηπτικό χεριών)

Επίσης το βουλευτή Καρδίτσας κ. Γιώργο Κωτσό, τον Δήμαρχο Καρδίτσας κ. Βασίλη Τσιάκο και τον Διοικητή του Νοσοκομείου κ. Δημήτριο Κεχαγιά για τη συμβολή τους

ΕΚΑΒ Καρδίτσας

Δημοσιεύτηκε 03/04/2020

Πηγή: karditsapress.gr


About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews