ΕΙΔΗΣΕΙΣ

13/4/20

Ο Ιατρικός Σύλλογος Πρέβεζας δίπλα στους διασώστες του ΕΚΑΒ ΠρέβεζαςΔευτέρα, 13 Απριλίου 2020
EKABNews                 

To Σωματείο Εργαζομένων ΕΚΑΒ 7ης Περιφέρειας ευχαριστεί τον Ιατρικό Σύλλογο Πρέβεζας για την προσφορά του.

Ο Ιατρικός Σύλλογος Πρέβεζας δίπλα στους διασώστες του ΕΚΑΒ Πρέβεζας
mypreveza.gr

Ανδριάνα Σολδάτου

Μέσα ατομικής προστασίας όπως (26) ασπίδες προστασίας προσώπου και χειρουργικές μάσκες προσέφερε ο Ιατρικός Σύλλογος Πρέβεζας στους διασώστες του τομέα ΕΚΑΒ Πρέβεζας.

Την παράδοση των μέσων ατομικής προστασίας έκαναν ο Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Πρέβεζας κ. Θωμάς Δημας και Γενικός Γραμματέας και ο εκπρόσωπος του Πανελλήνιου Ιατρικου Συλλογου κ. Δημήτρης Σουμαλευρης.Για αυτήν την πάρα πολύ σημαντική δωρεά το Σωματείο Εργαζομένων ΕΚΑΒ 7ης Περιφέρειας, εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία  ευχαριστεί τον Ιατρικό Σύλλογο Πρέβεζας για την προσφορά του στους διασώστες του Ε.Κ.Α.Β. ΠΡΕΒΕΖΑΣ σε μέσα ατομικής προστασίας όπως ασπίδες προστασίας προσώπου και χειρουργικές μάσκες, αναφέροντας πως «σε αυτήν την δύσκολη περίοδο που διανύει η χώρα μας τέτοιες προσφορές συνδράμουν στην κοινωνική αλληλεγγύη αναγνωρίζοντας και το ρόλο του Ε.Κ.Α.Β».

Ο Ιατρικός Σύλλογος Πρέβεζας θα συνεχίσει να προσφέρει και να στέκεται αρωγος στην προσπάθεια του ΕΚΑΒ Πρέβεζας.


Δημοσιεύτηκε 12/04/2020

Πηγή: mypreveza.gr
About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews