ΕΙΔΗΣΕΙΣ

4/4/20

Τσιόδρας: Αν εφησυχάσουμε θα μας διαλύσει ο κορονοϊός! Δεν θα μείνουμε για πάντα κλειδωμένοιΣάββατο, 4 Απριλίου 2020
EKABNews                 

Τσιόδρας: Αν εφησυχάσουμε θα μας διαλύσει ο κορονοϊός! Δεν θα μείνουμε για πάντα κλειδωμένοι
healthreport.gr

Δήμητρα Ευθυμιάδου

Με συγκρατημένη αισιοδοξία βλέπει την πορεία της νόσου του κορονοϊού ο επικεφαλής λοιμωξιολόγος του υπουργείου Υγείας Σωτήρης Τσιόδρας.

Παρατηρώντας την πορεία εξάπλωσης του ιού, ο κ.Τσιόδρας, μίλησε για μικρά αισιόδοξα μηνύματα. Ωστόσο ξεκαθάρισε ότι δεν πρέπει να υπάρχει εφησυχασμός. “Πρέπει να επιβεβαιώσουμε μέσα μας ότι υπάρχει βραδεία αύξηση. Αν συνεχίσουμε έτσι με καλή στρατηγική ίσως να μπορούμε να μιλάμε αργότερα και για μείωση“.

Πάντως ήδη Κινέζοι επιστήμονες φαίνεται να είναι κοντά σε ένα νέο πειραματικό φάρμακο που μπορεί να σώσει την ανθρωπότητα σύμφωνα με τα όσα είπε ο κ.Τσιόδρας. Δείτε ΕΔΩ τι είπε: “Κορoνοϊός: Νέο πειραματικό φάρμακο δίνει ελπίδες -Τι ανακοίνωσε οΣωτήρης Τσιόδρας”

Το χαμόγελο Τσιόδρα
Μάλιστα ο κ.Τσιόδρας κάποια στιγμή εξέφρασε τα συναισθήματά του λέγοντας με χαμόγελο: “Αυτή τη στιγμή είμαι χαρούμενος” αλλά επανέλαβε ότι είναι συγκρατημένα αισιόδοξος.Γι αυτό άλλωστε και επεσήμανε ότι: “Έτσι όπως προχωράμε είμαστε χαρούμενοι αλλά μπορει γρήγορα να φθάσουμε στο άλλο άκρο. Δεν χρειάζεται εφησυχασμός γιατί θα μας διαλύσει γρήγορα“.

Διαβέβαιωσε πάντως ο κ.Τσιόδρας ότι: “Δεν θα μείνουμε για πάντα κλειδωμένοι μέσα”


About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews