ΕΙΔΗΣΕΙΣ

13/4/20

Δωρεές προς το ΕΚΑΒ Νάξου από αιρετούς και φαρμακοποιούς του νησιού


Δευτέρα, 13 Απριλίου 2020
EKABNews                 

Δωρεές προς το ΕΚΑΒ Νάξου από αιρετούς και φαρμακοποιούς του νησιού
naxostimes.gr


Σε δωρεές προς το ΕΚΑΒ Νάξου προχώρησαν αιρετοί και φαρμακοποιοί του νησιού προκειμένου να συνεισφέρουν στην προστασία τόσο των εργαζομένων του ΕΚΑΒ όσο και του πληθυσμού του νησιού ενόψει της πανδημίας του κορωνοϊού.

Συγκεκριμένα, ο δήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων Δημήτρης Λιανός και οι αντιδήμαρχοι προχώρησαν σε δωρεά στο ΕΚΑΒ Νάξου, μέσων ατομικής προστασίας (μάσκες πολλαπλών χρήσεων, φόρμες προστασίας, ποδονάρια).

Ο αντιδήμαρχος Βαγγέλης Κατσαράς δώρισε ένα εκπαιδευτικό αυτόματο εξωτερικό απινιδωτή για την εκπαίδευση των πολιτών από τους διασώστες του ΕΚΑΒ.

Ο π. δήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, φαρμακοποιός Μανώλης Μαργαρίτης προχώρησε σε δωρεά ενός θερμομέτρου από απόσταση, για την κάλυψη των αναγκών του ΕΚΑΒ Νάξου ενόψει του COVID-19.

Ο φαρμακοποιός Μανώλης Ισπανόπουλος δώρισε επίσης ένα θερμόμετρο από απόσταση καθώς και πέντε μάσκες.

Τα παραπάνω μέσα ατομικής προστασίας και μηχανήματα θα εξοπλίσουν τα ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ στη Νάξο συνεισφέροντας στα μέτρα προστασίας για την εξάπλωση του νέου κορωνοϊού.

Πηγή: naxostimes.gr


About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews