ΕΙΔΗΣΕΙΣ

21/4/20

Κοζάνη: Εκατόν πενήντα διακομιδές θετικών κρουσμάτων από το ΕΚΑΒ Δυτικής ΜακεδονίαςΤρίτη, 21 Απριλίου 2020
EKABNews                 

Συνέντευξη ο Δ/ντης ΕΚΑΒ Κοζάνης Γιασσάς Σάββας

Κοζάνη: Εκατόν πενήντα διακομιδές θετικών κρουσμάτων από το ΕΚΑΒ Δυτικής Μακεδονίας
ert.grΣυνεχίζουν στην πρώτη γραμμή οι εργαζόμενοι στο ΕΚΑΒ Δυτικής Μακεδονίας , ανταποκρινόμενοι στις πρωτόγνωρες καταστάσεις που δημιουργήθηκαν λόγω Κορωνοϊού στην περιοχή με τις διακομιδές ασθενών να ανέρχονται στις 400 μεταξύ αυτών 150 θετικών κρουσμάτων. Οι 120 διασώστες μέλη πληρωμάτων στο ΕΚΑΒ Δυτικής Μακεδονίας, κατάφεραν να διαχειριστούν  τα περιστατικά από την πρώτη στιγμή που η πανδημία έκανε την εμφάνιση της στις Π.Ε Κοζάνης και Καστοριάς. 

Σύμφωνα με τον Διευθυντή του ΕΚΑΒ Δυτικής Μακεδονίας Σάββα Γιασά, οι εργαζόμενοι με την εκπαίδευση που τους παρείχε η υπηρεσία, με ψυχραιμία και λαμβάνοντας όλα τα μέτρα προφύλαξης κατάφεραν να ανταποκριθούν στην δύσκολη μάχη με τον ιό. Στο επιχειρησιακό Κέντρο του ΕΚΑΒ Δυτικής Μακεδονίας που εδρεύει στην Κοζάνη, γίνεται ι ο συντονισμός για τις διακομιδές στα 5 Νοσοκομεία της περιφέρειας καθώς και σε Νοσοκομεία τριτοβάθμιας  περίθαλψης στην ΘεσσαλονίκηΑξίζει να σημειωθεί ότι αναμένονται σύμφωνα με τον κ. Γιασά άμεσα νέες προσλήψεις, για την στελέχωση των 5 τμημάτων του ΕΚΑΒ, στην Δυτική Μακεδονία,  με 25 εργαζόμενους συνολικά 21 διασώστες και 4 διοικητικούς υπαλλήλους.ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ: Σύνταξη- Δέσποινα Αμαραντίδου

Πηγή: ert.gr


About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews