ΕΙΔΗΣΕΙΣ

17/4/20

Δωρεά υγειονομικού υλικού στο Κ.Υ. και ΕΚΑΒ Σκιάθου από τον Άρη Δερβένη


Μ. Παρασκευή, 17 Απριλίου 2020
EKABNews                 

ΣΚΙΑΘΟΣ… ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ τον ΑΡΗ ΔΕΡΒΕΝΗ!! ΠΑΡΕΛΗΦΘΗ ΜΕΓΑΛΗ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΜΕΣΩΝ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ του ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΥΓΕΙΑΣ και ΤΟΠΙΚΗΣ ΒΑΣΗΣ ΕΚΑΒ με ΔΩΡΕΑ του ΑΡΗ ΔΕΡΒΕΝΗ!!
voliotaki.gr


ΑΡΗΣ ΔΕΡΒΕΝΗΣ. ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΤΟΥ SKIATHOS PALACE ΤΩΝ ΚΟΥΚΟΥΝΑΡΙΩΝ, ΕΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΠΥΛΩΝΑ ΤΟΥ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΥ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ!

ΜΑΛΙΣΤΑ ΟΤΑΝ ΤΕΤΟΙΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΕΤΑΙΡΙΚΗΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΖΗΤΗΘΟΥΝ ΑΡΜΟΔΙΩΣ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΑΙΦΝΙΔΙΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΙΔΙΑΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ ΤΟΥ ΔΩΡΗΤΗ, ΤΟΤΕ ΑΠΟΚΤΟΥΝ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΚΑΙ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΠΟΙΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΔΩΡΕΑΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΓΕΙΑ!

ΠΡΑΓΜΑΤΙ Ο ΑΡΗΣ ΔΕΡΒΕΝΗΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΑΞΙΟ ΣΥΝΕΧΙΣΤΗ ΤΟΥ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΑΥΤΟΥ ΠΟΥ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕ ΤΗΝ ΣΚΙΑΘΟ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟ ΧΑΡΤΗ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΣΑ ΤΗΣ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ ΤΟΥ 60

Πηγή: voliotaki.gr/


About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews