ΕΙΔΗΣΕΙΣ

7/4/20

Προσφορά υγειονομικού υλικού στο ΕΚΑΒ και στην Ελληνική Αστυνομία από τον Δήμο ΧερσονήσουΤρίτη, 7 Απριλίου 2020
EKABNews                 

Προσφορά υγειονομικού υλικού στο ΕΚΑΒ και στην Ελληνική Αστυνομία
prismanews.gr

Ο Δήμος Χερσονήσου προσφέρει υγειονομικό υλικό αξίας 30.000 ευρώ σε δομές υγείας, στο ΕΚΑΒ και στην Ελληνική Αστυνομία, στηρίζοντας έμπρακτα τις προσπάθειες για τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας στις κρίσιμες ώρες της πανδημίας.

Η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου ψήφισε ομόφωνα την καταβολή του ποσού των 30.000 ευρώ για το «πολύτιμο» υγειονομικό υλικό, ποσό που θα εκταμιευθεί από δημοτικούς πόρους.

Ο δήμαρχος Χερσονήσου, Γιάννης Σέγκος δήλωσε: «Στις δύσκολες μέρες που διανύουμε είναι βασικό να λαμβάνουμε όλα τα αναγκαία μέτρα προστασίας όσο το δυνατόν πιο γρήγορα και αποτελεσματικά. Στόχος μας είναι να συνδράμουμε και εμείς στην ενίσχυση του δημόσιου συστήματος υγείας και όσους μάχονται με τον αόρατο εχθρό για την υγεία όλων μας. Με αίσθημα ευθύνης ανταποκρινόμαστε συλλογικά για την κάλυψη των αυξημένων αναγκών σε υγειονομικό υλικό. Το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, το ΕΚΑΒ και η ΕΛ.ΑΣ. είναι στην πρώτη γραμμή στη μάχη κατά του κορωνοϊού. Η απόφασή μας αυτή είναι το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε για να τους θωρακίσουμε με όποιο τρόπο μπορούμε.»

Δημοσιεύτηκε 06/04/2020

Πηγή: prismanews.gr
About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews