ΕΙΔΗΣΕΙΣ

14/4/20

Αποκλειστικά στο «Εκτός Γραμμής» η ειδική κάψουλα του ΕΚΑΒ που μεταφέρει ασθενείς με κορωνοϊό, ΒίντεοΤρίτη, 14 Απριλίου 2020
EKABNews                 

Αποκλειστικά στο «Εκτός Γραμμής» η ειδική κάψουλα του ΕΚΑΒ που μεταφέρει ασθενείς με κορωνοϊό (Βίντεο)
newpost.gr

Βήμα-βήμα τη διαδικασία της αεροδιακομιδής ασθενούς με Covid-19 απο τη νησιωτική χώρα στα νοσοκομεία αναφοράς.

Το πιο πολύτιμο και δυσεύρετο εργαλείο που διαθέτει στο ΕΚΑΒ στη μάχη κατά του κορωνοϊού, παρουσίασε η εκπομπή «Εκτός Γραμμής» στον Alpha, με τον Τάκη Χατζή και τη Λίδα Μπόλα. Πρόκειται για τη μία και μοναδική «κάψουλα αρνητικής πίεσης» που διαθέτει το Εθνικό Κέντρο Άμεσης Βοήθειας για τις αεροδιακομιδές ασθενών με Covid-19 από τη νησιωτική χώρα στα νοσοκομεία αναφοράς.

Ο Δημήτρης Πύρρος, διευθυντής ιατρικών υπηρεσιών του ΕΚΑΒ, περιέγραψε στην κάμερα της εκπομπής βήμα-βήμα τη διαδικασία της αεροδιακομιδής κι εξήγησε ότι η ειδική κάψουλα χρησιμοποιείται, προκειμένου να προστατευτεί το περιβάλλον του ελικοπτέρου, το οποίο στη συνέχεια να δύναται να πραγματοποιήσει με ασφάλεια μια νέα αποστολή.

Ο κ. Πύρρος τόνισε ότι έχουν γίνει δωρεές πέντε καψουλών, τονίζοντας: «Είναι πιο εξελιγμένες και τις περιμένουμε τις επόμενες εβδομάδες να έρθουν στη χώρα μας».

Αυτή είναι η ειδική κάψουλα του ΕΚΑΒ που μεταφέρει μολυσματικούς ασθενείς
Newpost GR

14 Απρ 2020
Πηγή: newpost.grAbout " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews