ΕΙΔΗΣΕΙΣ

7/4/20

Με νέα δωρεά η Euroins Ελλάδος και ο Κ. Μάκαρης ενισχύουν το ΕΚΑΒ Αργολίδας


Τρίτη, 7 Απριλίου 2020
EKABNews                 

Με νέα δωρεά η Euroins Ελλάδος και ο Κ. Μάκαρης ενισχύουν το ΕΚΑΒ Αργολίδας
parapolitikaargolida.gr


ΣΩΤΗΡΙΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ

Το ΕΚΑΒ Αργολίδας ενισχύθηκε άμεσα με υγειονομικό εξοπλισμό, εξαιρετικά αναγκαίο δεδομένων των συνθηκών της πανδημίας στις οποίες καλείται να ανταπεξέλθει!

Με αίτημα που απέστειλε στον Γενικό Διευθυντή της Euroins Ελλάδος κ. Κωνσταντίνο Μάκαρη ο υπεύθυνος του ΕΚΑΒ Αργολίδας αιτήθηκε μάσκες υψηλής προστασίας, χειρουργικές μάσκες, ειδικά προστατευτικά γυαλιά, φόρμες πολυπροπυλενίου, γάντια latex καθώς και αντισηπτικά σε μεγάλες ποσότητες, ώστε να επαρκούν για τις καθημερινές, αυξημένες ανάγκες του νομού.

Με συνοπτικές πλην άμεσες διαδικασίες ο κ. Μάκαρης υλοποίησε το αίτημά τους και το υλικό έχει ήδη παραδοθεί και αξιοποιείται.

Όπως δήλωσε ο κ. Οψιμούλης από τη θέση του Υπευθύνου ΕΚΑΒ Αργολίδας «απευθυνθήκαμε στον κ. Μάκαρη χωρίς να τον γνωρίζουμε προσωπικά. Είναι όμως πασίγνωστο το έργο του και δεν χρειαζόμασταν κάτι παραπάνω για να λάβουμε την απόφαση να επικοινωνήσουμε. Τελικά, η φήμη του ίδιου όσο και της Euroins δικαίωσε την ενέργειά μας και τους ευχαριστούμε πολύ για όλα!»Δημοσιεύτηκε 06/04/2020About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews