ΕΙΔΗΣΕΙΣ

18/4/20

Η συγκινητική πρωτοβουλία των Everest -Με αυτόν τον τρόπο οι γιατροί θα διαβάζουν τα μηνύματα που γράφουμε όλοι στα social


#είμαστεμαζίσας

Μ. Σάββατο, 18 Απριλίου 2020
EKABNews                 

Η συγκινητική πρωτοβουλία των Everest -Με αυτόν τον τρόπο οι γιατροί θα διαβάζουν τα μηνύματα που γράφουμε όλοι στα social
iefimerida.gr

Ο εχθρός, για ολόκληρη την υφήλιο είναι κοινός: Ο κορωνοϊός. Κοινοί, όμως, είναι και οι ήρωες όλης της υφηλίου: Οι άνθρωποι με τις πράσινες και τις λευκές μπλούζες, οι γιατροί, οι νοσηλευτές και οι υπόλοιποι εργαζόμενοι στα νοσοκομεία που δίνουν τη μάχη στην πρώτη γραμμή, δίχως να λογαριάζουν τίποτα.

Πριν από 1,5 μήνα, από την Ισπανία ξεκίνησε το ραντεβού των 9. Οι Ισπανοί έβγαιναν στα μπαλκόνια και χειροκροτούσαν με πάθος τους γιατρούς και τους νοσηλευτές. Και ύστερα, άρχισαν να βγαίνουν όλοι στα μπαλκόνια τους, στην Ιταλία, την Ελλάδα, την Βρετανία και να χειροκροτούν τους ήρωες. Πανό αναρτήθηκαν στους δρόμους, γράφτηκαν άρθρα επί άρθρων, εγκωμιαστικά σχόλια επί σχολίων στα social.

Στο πλαίσιο αυτό τα Everest, με μια άκρως συγκινητική πρωτοβουλία, εψύχωσης και στήριξης των εργαζομένων των νοσοκομείων, αφενός μας καλούν όλους να αναρτήσουμε στις σελίδες της εταιρείας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης το μήνυμα που θα θέλαμε να στείλουμε σε αυτούς τους μεγάλους ήρωες της καθημερινότητάς μας και αφετέρου αναλαμβάνουν να τους τα μεταφέρουν!

Τα μηνύματα αυτά θα φτάσουν στους αποδέκτες τους, τους εργαζόμενους στα νοσοκομεία και στο ΕΚΑΒ, μέσα από ειδικές οθόνες που τοποθετούνται αποκλειστικά γι’ αυτό τον σκοπό στα καταστήματα Everest που βρίσκονται κοντά σε νοσοκομεία.

Η ενέργεια αυτή έρχεται να συμπληρώσει μια ακόμη πρωτοβουλία των Everest, μια «ζεστή» κίνηση προς όλους τους εργαζομένους σε νοσοκομεία και ΕΚΑΒ, αυτή της προσφοράς δωρεάν του καθημερινού τους καφέ και του φρεσκοστυμμένου χυμού πορτοκάλι, οποιαδήποτε ώρα της ημέρας.

Στείλε κι εσύ το μήνυμά σου σε αυτούς που δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό για να τους δώσεις δύναμη!

Μπες στη σελίδα των Everest στο Facebook ή το Instagram και γράψε αυτό που θα ήθελες να τους πεις με το hashtag #ειμαστεμαζισας

Φωτογραφίες: Τα μηνύματα στους ήρωες στις οθόνες των Everest
Δείτε μερικά από τα μηνύματα που ήδη αναρτήθηκαν στις οθόνες που έχουν τοποθετηθεί σε καταστήματα των Everest κοντά σε νοσοκομεία:«Είστε οι ήρεωές μας. Keep fighting/ Noσοκομείο Μεταξά»

Νοσοκομείο Ευαγγελισμός

«Στις δύσκολες μάχες που δίνετε κάθε μέρα... Είμαστε δίπλα σας! Είμαστε μαζί σας! /Φωτογραφία Ευαγγελισμός»

«Ενα μεγάλο ευχαριστώ στους σύγχρονους ήρωες της καθημερινότητάς μας /Φωτογραφία Ευαγγελισμός»

Η οθόνη στο κατάστημα των Everest κοντά στο νοσοκομείο Ερυθρός

«Σας στέλνουμε δύναμη, σας στέλνουμε κουράγιο, μας δίνετε ζωή /Φωτογραφία από το κατάστημα Everest στο Γουδί»

Δημοσιεύτηκε 16/04/2020

Πηγή: iefimerida.grAbout " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews