ΕΙΔΗΣΕΙΣ

7/4/20

Ο Μ. Ροκαδάκης στο Λατώ fm: «Τηρώντας τα μέτρα οι πολίτες μας δίνουν το χρόνο να προετοιμαστούμε καλύτερα και να νιώθουμε μεγαλύτερη ασφάλεια», Βίντεο


Τρίτη, 7 Απριλίου 2020
EKABNews                 

Συνέντευξη το μέλος του Γενικού Συμβουλίου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Προσωπικού ΕΚΑΒ Μανόλης Ροκαδάκης

Το μέλος του τομέα ΕΚΑΒ Αγ. Νικολάου Μ. Ροκαδάκης στο Λατώ fm: «Τηρώντας τα μέτρα οι πολίτες μας δίνουν το χρόνο να προετοιμαστούμε καλύτερα και να νιώθουμε μεγαλύτερη ασφάλεια, περιμένουμε ενίσχυση με 4 άτομα»
latofm.gr

«Δεν νομίζω ότι υπάρχει κάποιος λόγος να νιώθουμε οποιαδήποτε ανασφάλεια. Σίγουρα και για μας είναι κάτι πρωτόγνωρο όλο αυτό, δεν περιμέναμε ποτέ ότι  θα το ζήσουμε, αλλά δόξα τω Θεώ μέχρι στιγμής νομίζω ότι όλα πάνε καλά» δήλωσε στην εκπομπή «Πρώτη ματιά στην ενημέρωση» και το Νίκο Σγουρό το μέλος του τομέα ΕΚΑΒ Αγίου Νικολάου και μέλος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Μανόλης Ροκαδάκης, με αφορμή τη σημερινή Παγκόσμια Ημέρα της Υγείας.

Όπως είπε «η κατάσταση είναι διαχειρίσιμη. Υπάρχουν προβλήματα γιατί αυτό το πράγμα είναι σε παγκόσμιο επίπεδο οπότε τα όποια αποθέματα υπήρχαν και σε μας αλλά και στους προμηθευτές μας εξαντλήθηκαν. Δεν είναι ότι δεν έχουμε τα  χρήματα να αγοράσουν στολές απλά δεν μπορούμε να βρούμε. Προς το παρόν όμως έχουμε. Το γεγονός ότι δεν έχει γίνει το φαινόμενο της Ιταλίας το οποίο θα μας δημιουργούσε σοβαρό πρόβλημα,αυτό μας βοήθησε στο να υπάρχουν προς το παρόν τα υλικά.

Ξέρουμε όμως ότι αν υπάρξει μία έκρηξη περιστατικών στο μέλλον εκεί ίσως ζοριστούμε.

Προς το παρόν είμαστε καλά, είναι διαχειρίσιμα τα πράγματα και αυτό οφείλεται και στον κόσμο – και εμείς πρέπει να πούμε ευχαριστώ γιατί τηρώντας τα μέτρα οι απλοί πολίτες και δίνοντας το χρόνο σε μας τους υγειονομικούς να προετοιμαστούμε  καλύτερα και να νιώθουμε μεγαλύτερη ασφάλεια.

Περιμένουμε και εμείς κάποια ενίσχυση, ήδη έχουν ενισχυθεί η Σητεία και η Ιεράπετρα με τρία άτομα και περιμένουμε άλλα 4 στον Άγιο Νικόλαο, στο  σύνολο είναι 600 στην Ελλάδα, 4 στην Ιεράπετρα 4 στη Σητεία και 4 στο Τζερμιάδο. Το μόνο που φοβόμαστε είναι η περίπτωση της καραντίνας.

Επειδή είμαστε 14 με 15 άτομα και γι αυτό δόθηκε η οδηγία από τη διοίκηση να μοιραστούμε σε δύο κομμάτια για να μην ερχόμαστε και εμείς σε επαφή μεταξύ μας για να μην κολλήσει ο ένας τον άλλον. Οπότε, οι μισοί από μας πήγαμε σε ένα χώρο της Μαρίνας  και να ευχαριστήσουμε για αυτό το Δήμαρχο και το Πρόεδρο της ΔΑΕΑΝ που μας πρόσφεραν αυτόν τον χώρο. Υπήρξε μεγάλο ενδιαφέρον και από απλούς πολίτες και φορείς οι οποίοι αμέσως επικοινώνησαν μαζί μας για να προσφέρουν την  βοήθεια τους».

Ακούστε εδώ τη συζήτηση:


About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews