ΕΙΔΗΣΕΙΣ

28/4/20

Η Μονάδα Ημερήσιας Νοσηλείας «ΓΑΛΗΝΟΣ» δώρισε στο ΕΚΑΒ Ζακύνθου γάντια, χειρουργικές ποδιές και απολυμαντικά sprayΤρίτη, 28 Απριλίου 2020
EKABNews                 

Μονάδα Ημερήσιας Νοσηλείας «ΓΑΛΗΝΟΣ» | Δώρισε στο ΕΚΑΒ Ζακύνθου γάντια, χειρουργικές ποδιές και απολυμαντικά spray
imerazante.gr

Στη δωρεά γαντιών, χειρουργικών ποδιών μιας χρήσης καθώς και απολυμαντικά spray για τα ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ της Ζακύνθου, προχώρησε η Μονάδα Ημερήσιας Νοσηλείας «ΓΑΛΗΝΟΣ».

Είναι μία κίνηση ανθρωπιάς από τη διοίκηση δείχνοντας ότι πάντα είναι παρούσα στα προβλήματα που δημιουργούνται στην κοινωνία του νησιού.

Από πλευράς τους, οι εργαζόμενοι στο παράρτημα ΕΚΑΒ Ζακύνθου προχώρησαν στο παρακάτω ευχαριστήριο:

«Το παράρτημα Εκάβ Ζακύνθου ευχαριστεί θερμά για την ανταπόκριση που έδειξαν στις ανάγκες που υπάρχουν την δύσκολη αυτή εποχή λόγω της πανδημίας.

Στην αγωνία για τις πιθανές ελλείψεις σε εξοπλισμό μέσων ατομικής προστασίας συνέβαλε η Μονάδα Ημερήσιας Νοσηλείας «ΓΑΛΗΝΟΣ» δωρίζοντας στον τομέα μας γάντια, χειρουργικές ποδιές μιας χρήσης καθώς και απολυμαντικά spray για τα ασθενοφόρα μας.

Ιδιαίτερα τους κ. Ξανθόπουλο Δημήτριο και κ. Μεταξά Στέφανο.

Σας ευχαριστούμε και συνεχίζουμε πιστοί στο καθήκον απέναντι στον συνάνθρωπό μας».

Πηγή: imerazante.gr
About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews