ΕΙΔΗΣΕΙΣ

23/4/20

Συνδρομή στο ΕΚΑΒ Αργολίδας με υγειονομικό υλικό από την φαρμακαποθήκη VD HELLAS PHARMACON


Πέμπτη, 23 Απριλίου 2020
EKABNews                 

Συνδρομή στο ΕΚΑΒ Αργολίδας με υγειονομικό υλικό από την φαρμακαποθήκη VD HELLAS PHARMACON
argolidatv.grΣτη πρώτη γραμμή της μάχης για την καταπολέμηση της πανδημίας βρίσκεται το ΕΚΑΒ Ναυπλίου, το οποίο συνδράμει μεταξύ άλλων, η φαρμακαποθήκη VD HELLAS PHARMACON που βρίσκεται στην πόλη μας και η Κωνσταντίνα Ρετσινά, η οποία με δωρεές ειδών πρώτης ανάγκης συμμετέχει στην διαχείριση της κρίσης που πλήττει τη χώρα και τις τελευταίες ημέρες γειτονικούς μας δήμους.

Το συγκλονιστικό περιστατικό με τα αλλεπάλληλα κρούσματα στην περιοχή του Κρανιδίου, γίνεται μάχη να διαχειριστούν τα μέλη του πληρώματος του ΕΚΑΒ, άξια συγχαρητηρίων για την αντοχή, την ακατάπαυστη εργασία, την αυτοθυσία και τον ηρωισμό τους.Πηγή: argolidatv.gr

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews