ΕΙΔΗΣΕΙΣ

22/5/20

110 ασπίδες προστασίας παραδόθηκαν από το Σύλλογο Φίλων στο Νοσοκομείο και ΕΚΑΒ Ιεράπετρας


Παρασκευή, 22 Μαΐου 2020
EKABNews                 

110 ασπίδες προστασίας παραδόθηκαν από το Σύλλογο Φίλων στο Νοσοκομείο και ΕΚΑΒ Ιεράπετρας
radiolasithi.gr


Ως Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Φίλων Νοσοκομείου Ιεράπετρας, παραδώσαμε την Πέμπτη 21 Μαΐου 2020 στο γραφείο του Διοικητή κ. Μανώλη Καλλιονάκη , στις 13.00 το μεσημέρι , σύμφωνα με το πρακτικό 58/7-5-2020, 95 ασπίδες προστασίας για το Νοσοκομείο Ιεράπετρας και 15 για το ΕΚΑΒ.

Στη συνέχεια έγινε η προγραμματισμένη συνάντηση εργασίας με το Διοικητή κ Καλλιονάκη. Έγινε αμφίδρομη ενημέρωση για όλα τα ενδιαφέροντα θέματα του Νοσοκομείου. Ιδιαίτερα σταθήκαμε στην εγκατάσταση του αξονικού τομογράφου και τη διαδικασία που απαιτείται, καθώς και για τη δημιουργία θαλάμου αρνητικής πίεσης.

Ως Σύλλογος επισημαίνουμε για άλλη μια φορά ότι αγκαλιάζομε και αγωνιζόμαστε για κάθε προσπάθεια, που γίνεται με βασικό στόχο την λειτουργία του Νοσοκομείου, ώστε να καλύπτονται οι ανάγκες της τοπικής κοινωνίας.

Συναινούμε και στηρίζουμε κάθε σχεδιασμό από πλευράς Διοίκησης, που διασφαλίζει μακροπρόθεσμα την αναβάθμιση του Νοσοκομείου Ιεράπετρας. Η δυναμική συμπαράσταση του κόσμου , η συγκρότηση της Επιτροπής Υγείας του Δήμου Ιεράπετρας, οι αποτελεσματικές δράσεις του Συλλόγου και η καλή συνεργασία με το Διοικητή του Νοσοκομείου, τα θεσμικά όργανα, το Σύλλογο εργαζομένων του Νοσοκομείου, καθώς και με όλους τους τοπικούς φορείς, δίνουν ένα ελπιδοφόρο ξεκίνημα.

Ξεκίνημα για νέους αγώνες με βασικό στόχο το « αυτοδιοίκητο» και την μετονομασία σε «Νοσοκομείο Νοτιοανατολικής Κρήτης» στην Ιεράπετρα, μετά τα τελευταία απαράδεκτα γεγονότα της μη εκπροσώπησης του Νοσοκομείου Ιεράπετρας στο Δ.Σ. των διασυνδεόμενων Νοσοκομείων Λασιθίου. Γι αυτό καλούμε όλα τα μέλη και φίλους του Συλλόγου να υπογράψουν ηλεκτρονικά συμμετέχοντας ουσιαστικά στην προσπάθεια υλοποίησης αυτού του στόχου.

Πηγή: radiolasithi.gr


About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews