ΕΙΔΗΣΕΙΣ

16/5/20

Πρόσκληση προς το ΕΚΑΒ για 20 μηχανές από την Περιφέρεια ΑττικήςΣάββατο, 16 Μαΐου 2020
EKABNews                 

Πρόσκληση προς το ΕΚΑΒ για 20 μηχανές από την Περιφέρεια Αττικής
epoli.gr


Η Περιφέρεια Αττικής, στηρίζει έμπρακτα το έργο του Εθνικού Κέντρου Άμεσης Βοήθειας (ΕΚΑΒ), με στόχο την αναβάθμιση της λειτουργίας των υπηρεσιών του, προς όφελος της κοινωνίας, της δημόσιας Υγείας και των εργαζομένων σε αυτή. Ειδικότερα, μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Αττική» 2014 – 2020», η Περιφέρεια καλεί το ΕΚΑΒ να υποβάλει πρόταση για τη χρηματοδότηση της προμήθειας 20 μοτοσικλετών ταχείας ανταπόκρισης, για τις ανάγκες της Περιφέρειας Αττικής και ειδικότερα για την αντιμετώπιση των αναγκών που έχουν δημιουργηθεί από την πανδημία του COVID-19.
Η σχετική πρόσκληση προϋπολογισμού 280 χιλ. ευρώ εκδόθηκε στις 6 Μαΐου 2020 και συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ) και το ΠΕΠ Αττικής, μέσω του Άξονα Προτεραιότητας 10 του ΠΕΠ Αττικής 2014-2020.

Ο Περιφερειάρχης Αττικής κ. Γ. Πατούλης, με αφορμή τη συγκεκριμένη πρόσκληση δήλωσε:«Η στήριξη του ΕΚΑΒ αποτελούσε ανέκαθεν προτεραιότητα της Περιφέρειας Αττικής. Ειδικότερα στην παρούσα συγκυρία που η πανδημία του κορωνοϊού έχει δημιουργήσει νέες προκλήσεις για το Εθνικό Σύστημα Υγείας, είναι καθήκον μας να το στηρίξουμε όλοι έμπρακτα. Με τις νέες μοτοσικλέτες του ΕΚΑΒ, το σύστημα θα είναι σε θέση να ανταποκριθεί στις αυξημένες ανάγκες πιο άμεσα και πιο αποτελεσματικά. Η Περιφέρεια Αττικής, αξιοποιώντας πόρους του Ευρωπαϊκού Ταμείου Περιφερειακής Ανάπτυξης, ενισχύει τον υφιστάμενο στόλο του ΕΚΑΒ και στηρίζει έμπρακτα το έργο των ανθρώπων που βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή της μάχης ενάντια στον COVID-19. Δεσμευόμαστε να παραμείνουμε στο πλευρό αυτών των ανθρώπων με όλες μας τις δυνάμεις».

Πηγή: epoli.gr

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews