ΕΙΔΗΣΕΙΣ

14/5/20

Με το διοικητή της 7ης Περιφέρειας Μ. Τσοβίλη συναντήθηκε ΕΚΑΒ η δήμαρχος Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων Μερόπη Υδραίου


Πέμπτη, 14 Μαΐου 2020
EKABNews                 

Με το διοικητή της 7ης Περιφέρειας  ΕΚΑΒ η δήμαρχος Μ. Υδραίου
kerkyrasimera.gr


Με τον Διευθυντή  της 7ης Περιφέρειας  ΕΚΑΒ – Παράρτημα Ιωαννίνων    κ. Μιχάλη Τσολίδη και τον  κ. Θωμά  Μπαντά του ΕΚΑΒ Κέρκυρας, συναντήθηκε  σήμερα το πρωί  στο Μαράσλειο η Δήμαρχος  Κεντρικής   Κέρκυρας  και Διαποντίων Νήσων   Μερόπη Υδραίου.

Στην συνάντηση  εκφράστηκε από την  Δήμαρχο η πάγια θέση του Δήμου όπως αυτή ψηφίστηκε από το Δημοτικό Συμβούλιο, ότι το παράρτημα ΕΚΑΒ Κέρκυρας  πρέπει   αποκτήσει αυτόνομη λειτουργία στην έδρα του, ώστε να μπορεί να προσφέρει ταχύτερα τις πολύτιμες υπηρεσίες του τις οποίες σήμερα παρέχει κάτω από ιδιαίτερα δύσκολες και αντίξοες συνθήκες.

Μια θετική εξέλιξη όπως ειπώθηκε στην συνάντηση, είναι η  δημιουργία  τμήματος του ΕΚΑβ στην Νότια Κέρκυρα, καθώς και η ενίσχυση με 10  επιπλέον άτομα στο τμήμα Κέρκυρας.

Συζητήθηκε  επίσης η απόκτηση ενός πλωτού  μέσου,  μέσω ενός  προγράμματος, που θα εξυπηρετήσει τις ανάγκες του νησιού,   καθώς  και ο διορισμός ενός επικουρικού γιατρού.

Πηγή: kerkyrasimera.gr


About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews