ΕΙΔΗΣΕΙΣ

20/5/20

Η ομάδα allAct4V παρέδωσε μάσκες στο ΕΚΑΒ ΤρικάλωνΤετάρτη, 20 Μαΐου 2020
EKABNews                 

Η ομάδα allAct4V παρέδωσε μάσκες στο ΕΚΑΒ
trikalafocus.gr


Μια ακόμη όμορφη και ανθρώπινη πρωτοβουλία, ανέλαβαν τα μέλη της ομάδας allAct4V με επικεφαλής την Άννα Μπέλτσιου, που συστάθηκε την δύσκολη περίοδο της πανδημίας, για την παροχής βοήθειας όπου υπάρχει ανάγκη. Στην παρούσα φάση τα μέλη της ομάδας

Μια ακόμη όμορφη και ανθρώπινη πρωτοβουλία, ανέλαβαν τα μέλη της ομάδας allAct4V με επικεφαλής την Άννα Μπέλτσιου, που συστάθηκε την δύσκολη περίοδο της πανδημίας, για την παροχής βοήθειας όπου υπάρχει ανάγκη.

Στην παρούσα φάση τα μέλη της ομάδας allAct4V, επισκέφθηκαν σήμερα τις εγκαταστάσεις του ΕΚΑΒ Τρικάλων, όπου παρέδωσαν στον Πρόεδρο Γιώργο Ζαρογιάννη και τους υπόλοιπους διασώστες, μάσκες προστασίας για τον κορονοϊό, κάνοντας το δύσκολο έργο του προσωπικού του ΕΚΑΒ πιο ασφαλές.

Από την πλευρά τους το προσωπικό του ΕΚΑΒ ευχαρίστησε τα μέλη της ομάδας για την δωρεά, ευχόμενοι αυτή η προσφορά να συγκινήσει και άλλους επιχειρηματίες των Τρικάλων να προβούν σε δωρεές διαφόρων αντικειμένων που θα κάνουν το έργο των διασωστών πιο εύκολο.

Πηγή: trikalafocus.gr


About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews