ΕΙΔΗΣΕΙΣ

1/5/20

Προσφορά Υγειονομικού Υλικού στο ΕΚΑΒ ΧίουΠαρασκευή, 1 Μαΐου 2020
EKABNews                 

Προσφορά Υγειονομικού Υλικού στο ΕΚΑΒ
alithia.gr


Σύμφωνα με δελτίο τύπου του Δήμου Χίου με αδιαπραγμάτευτη προτεραιότητα τη θωράκιση της δημόσιας υγείας  και με το βλέμμα στραμμένο στην αντιμετώπιση του Κορονοϊου COVID-19, ο Δήμαρχος Χίου Σταμάτης Κάρμαντζης σε απόλυτη συνεργασία   με τη Διοίκηση της Μονομετοχικής Α.Ε. του Δήμου Χίου προχώρησαν στην προσφορά ιατρικού υλικού (μάσκες και γάντια) προς το Ε.Κ.Α.Β. του Ε.Σ.Υ. στη Χίο, προκειμένου να ενισχυθεί το νοσηλευτικό προσωπικό του Σκυλίτσειου Νοσοκομείου που εργάζεται κάτω από ιδιαίτερες συνθήκες και με αυξημένες ανάγκες.

Ειδικότερα, σήμερα το μεσημέρι εκπρόσωποι του Ε.Κ.Α.Β. παρέλαβαν από το Δήμαρχο, τον Πρόεδρο Κων/νο Ανδρεάδη και τη Δ/νουσα Σύμβουλο της Μονομετοχικής Κατερίνα Τσούχλη ποσότητα από μάσκες και γάντια.

Να σημειωθεί ότι είχε προηγηθεί και προσφορά 2 κιβωτίων με μάσκες στο ΚΤΕΛ Χίου, τα ο οποία παρέλαβε ο Πρόεδρος του Αστικού ΚΤΕΛ, κ. Σταμάτης Κλούβας, ενώ ανάλογες προσπάθειες θα συνεχιστούν εντατικά.

Δημοσιεύτηκε 30/04/2020

Πηγή: alithia.grAbout " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews