ΕΙΔΗΣΕΙΣ

29/5/20

ΣΥΦΑΚ: Δωρεές υγειονομικού υλικού σε Νοσοκομεία, ΕΚΑΒ, Σώματα ΑσφαλείαςΠαρασκευή, 29 Μαΐου 2020
EKABNews                 

ΣΥΦΑΚ: Δωρεές υγειονομικού υλικού σε Νοσοκομεία, ΕΚΑΒ, Σώματα Ασφαλείας
farmakeutikoskosmos.gr

Ο Συνεταιρισμός Φαρμακοποιών Αιγαίου και Κρήτης διατηρώντας υψηλό το αίσθημα της προσφοράς πραγματοποίησε μια σειρά δράσεων, με σκοπό τη βοήθεια προς την κοινωνία και τον συνάνθρωπο.


Κάλυψε ανάγκες σε υγειονομικό υλικό στα νεοσύστατα τμήματα αντιμετώπισης του κορονοϊού και στα ΤΕΠ υποστηρίζοντας τη λειτουργία των Δημόσιων Νοσοκομείων. Επτά νοσοκομεία στην Κρήτη κι ένα στην Ρόδο προμηθεύτηκαν ποσότητες σε είδη ατομικής προστασίας όπως χειρουργικές μάσκες, ασπίδες και αντισηπτικά τζέλ, προκειμένου να υποστηριχθεί το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό στην αντιμετώπιση της πανδημίας.

Στήριξε επίσης με το ίδιο υλικό το δύσκολο έργο των εργαζομένων σε υπηρεσίες πρώτης γραμμής όπως το ΕΚΑΒ, σε όλη την Αστυνομική Δύναμη και το Λιμενικό Σώμα (ΚΡΗΤΗ).

Ο ΣΥΦΑΚ δήλωσε ακόμα την έμπρακτη συμπαράστασή του με τη δωρεά υγειονομικού υλικού στην Πυροσβεστική Ηρακλείου, στην Ανεξάρτητη Αρχή Δημόσιων Εσόδων Κρήτης και την Περιφέρεια Κρήτης.

Δώρισε ακόμα είδη ατομικής προστασίας στο Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Ηρακλείου Κρήτης, ενώ συνέχισε απρόσκοπτα να υποστηρίζει το "Χαμόγελο του Παιδιού".

Όλο αυτό το διάστημα επίσης ήταν δίπλα στους φαρμακοποιούς και στους εργαζομένους στα φαρμακεία μέλη του παρέχοντάς τους απαραίτητα είδη προσωπικής προστασίας.

Δημοσιεύτηκε 28/05/2020
About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews