ΕΙΔΗΣΕΙΣ

4/5/20

Εκτός νοσοκομείου το ΕΚΑΒ Αμαλιάδας – Μεταστεγάζεται στο δημοτικό Σχολείο Μαραθιάς
Δευτέρα, 4 Μαΐου 2020
EKABNews                 

Εκτός νοσοκομείου το ΕΚΑΒ Αμαλιάδας – Μεταστεγάζεται στο δημοτικό Σχολείο Μαραθιάς
proini.news

Παναγιώτης Φωτεινόπουλος

 
Στον προαύλιο χώρο του πρώην Δημοτικού Σχολείου Μαραθιάς θα στεγάζεται πλέον ο σταθμός του ΕΚΑΒ στην Αμαλιάδα, ύστερα από σχετική απόφαση του δημοτικού συμβουλίου Ήλιδας. Στην πρόσφατη διά περιφοράς κατεπείγουσα συνεδρίαση, ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου κατέθεσε το αίτημα του ΕΚΑΒ Πατρών για μεταστέγαση της υπηρεσίας, καθώς ο σταθμός του ΕΚΑΒ φιλοξενείται στις εγκαταστάσεις της Νοσηλευτικής Μονάδας Αμαλιάδας σε χώρο που δεν αξιολογείται ως πρακτικός, με συνέπεια την πρόκληση προβλημάτων κατά την πρόσφατη υγειονομική κρίση, όπως ανέφερε το σχετικό έγγραφο το ΕΚΑΒ.

Κατόπιν τούτου, η δημοτική αρχή πρότεινε την παραχώρηση του προαύλιου χώρου τού πρώην δημοτικού σχολείου στον οικισμό της Μαραθιάςπροκειμένου να χρησιμοποιείται ως χώρος στάθμευσης και λειτουργίας των υπηρεσιών του. Η πρόταση έγινε κατά πλειοψηφία αποδεκτή, καθότι η Λαϊκή συσπείρωση ψήφισε λευκό με το αιτιολογικό ότι στην εισήγηση δεν αναφερόταν ο προτεινόμενος χώρος.

Πηγή: proini.news


About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews