ΕΙΔΗΣΕΙΣ

12/5/20

Βάφτηκε το κτίριο του ΕΚΑΒ Καλύμνου με χορηγία των υλικών από την επιχείρηση «Χρώματα ΚΛΗΜΗ», ΒίντεοΤρίτη, 12 Μαΐου 2020
EKABNews                 

Βάφτηκε το κτίριο του ΕΚΑΒ Καλύμνου με χορηγία των υλικών από την επιχείρηση «Χρώματα ΚΛΗΜΗ» (video)
kalymnos-news.gr


H επιχείρηση «Χρώματα ΚΛΗΜΗ» διέθεσε τα απαραίτητα υλικά και ο συνταξιούχος υπάλληλος  του Νοσοκομείου  Αναστάσιος Κασσιώτης προσφέρθηκε εθελοντικά  σήμερα Δευτέρα 11 Μαΐου 2020 να βάψει και να καλλωπίσει το μικρό κτίριο στην είσοδο του Νοσοκομείου Καλύμνου όπου στεγάζεται το ΕΚΑΒ.

Ο υπεύθυνος του ΕΚΑΒ Νικήτας Κρητικός ευχαρίστησε τόσο την επιχείρηση «Χρώματα ΚΛΗΜΗ» για τα υλικά όσο και τον παλιό συνάδελφο τον Α.Κασιώτη για τις εργασίες. Επίσης και τη γειτόνισσα την κυρά Σοφία που ανέλαβε και έβαψε εξωτερικά τον μαντρότοιχο.

Αναφορικά με το ΕΚΑΒ ο Νικήτας Κρητικός είπε ότι βρίσκεται σε ετοιμότητα, είναι στελεχωμένο με 10 διασώστες και καλύπτονται όλες οι βάρδιες, ενώ διαθέτουν τον απαραίτητο εξοπλισμό για την αντιμετώπιση των περιστατικών

Δείτε το ρεπορτάζ που ετοίμασε ο Μάμας Χαραμαντάς για το kalymnos-news.gr

11-5-2020 Βάφτηκε το κτίριο ΕΚΑΒ Καλύμνου με χορηγία Γ.Κλήμη
Kalymnos News


Δημοσιεύτηκε 11/05/2020

Πηγή: kalymnos-news.gr


About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews