ΕΙΔΗΣΕΙΣ

16/5/20

Αγγλία: Απερίγραπτος οδηγός απαιτεί από διασώστες να μετακινήσουν το ασθενοφόρο για να περάσει
Σάββατο, 16 Μαΐου 2020
EKABNews                 

Απερίγραπτος οδηγός απαιτεί από διασώστες να μετακινήσουν το ασθενοφόρο για να περάσει
newsbeast.gr

Ο άνδρας νευρίασε ενώ εκείνοι προσπαθήσαν να βοηθήσουν μια τραυματία - Δείτε το βίντεο

Τη στιγμή που θυμωμένος οδηγός Mercedes απαιτεί από τους διασώστες να μετακινήσουν το ασθενοφόρο ώστε να περάσει, ενώ εκείνοι βοηθούν ασθενή, κατέγραψε βίντεο που κυκλοφόρησε στα social media.

Όπως αναφέρει η Daily Mail, ο άντρας μιλούσε έντονα στους νοσηλευτές, ενώ εκείνοι είχαν ανταποκριθεί σε κλήση έκτακτης ανάγκης σε περιοχή του Λονδίνου.

Το ασθενοφόρο είχε παρκάρει τηρώντας όλους τους κανόνες, με αναμμένα τα φώτα και μισάνοιχτη την πίσω πόρτα, ενώ άλλα αυτοκίνητα περίμεναν υπομονετικά στην ουρά που είχε δημιουργηθεί.

Ο οδηγός της Mercedes κινήθηκε προς τους διασώστες και τους έκανε φασαρία, απαιτώντας να μετακινήσουν το ασθενοφόρο για να περάσει, ενώ εκείνοι προσπαθούσαν να βοηθήσουν μια τραυματισμένη γυναίκα.

Δημοσιεύτηκε 15/05/2020

Πηγή: newsbeast.gr

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

1 σχόλιο :

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews