ΕΙΔΗΣΕΙΣ

5/5/20

Ιωάννινα: Δωρεάν καφές & έκπτωση σε προϊόντα Ζαχαροπλαστικής και Αρτοπαρασκευασμάτων στους Εκαβίτες ..Το «Ευχαριστώ» τουςΤρίτη, 5 Μαΐου 2020
EKABNews                 

Ιωάννινα: Δωρεάν Καφές & Έκπτωση Σε Προϊόντα Ζαχαροπλαστικής Και Αρτοπαρασκευασμάτων Στους Εκαβίτες ..Το "Ευχαριστώ" Τους
epirus-tv-news.grΟ δύσκολος αγώνας που δίνουν καθημερινά οι διασώστες του ΕΚΑΒ παραμένοντας για όσο χρειαστεί στην πρώτη γραμμή της μάχης με τον κορωνοϊό  προκαλεί  αναμφίβολα τον σεβασμό όλων Επιχειρηματίες της πόλης των Ιωαννίνων δίνοντας το παράδειγμα εκφράζουν με τον δικό τους τρόπο το δικό τους "Ευχαριστώ" στους καθημερινούς  " ήρωες " που με αυταπάρνηση επιτελούν ακούραστα το καθήκον τους ,προσπαθώντας να κάνουν λίγο πιο εύκολη την καθημερινή τους βάρδια  
Ειδικότερα , η εταιρεία ΔΙΕΘΝΕΣ Α.Ε., ο καφές LAVAZZA Σ. ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ Ο.Ε. προσφέρουν σε   όλους τους εργαζόμενους του ΕΚΑΒ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ δωρεάν καφέ καθώς και έκπτωση  25% στα παραγόμενα προϊόντα ζαχαροπλαστικής και αρτοπαρασκευασμάτων.

Το Δ.Σ. του Σωματείου Εργαζομένων ΕΚΑΒ 7ης Περιφέρειας  με σχετική επιστολή      εκφράζει τις θερμές και ειλικρινείς  του  ευχαριστίες:

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ   ΕΠΙΣΤΟΛΗ

Το Δ.Σ. του Σωματείου Εργαζομένων ΕΚΑΒ 7ης Περιφέρειας, εκφράζει τις θερμές και ειλικρινείς ευχαριστίες, εκ μέρους όλων των εργαζομένων, στην εταιρεία ΔΙΕΘΝΕΣ Α.Ε., τον καφέ LAVAZZA Σ. ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ Ο.Ε. και προσωπικά τον κ ΤΣΙΜΗ Β. ΓΕΩΡΓΙΟ για την ευγενική προσφορά  προς όλους τους εργαζόμενους του ΕΚΑΒ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ, τόσο για τον δωρεά καφέ όσο και την 25% έκπτωση στα παραγόμενα προϊόντα ζαχαροπλαστικής και αρτοπαρασκευασμάτων.
Εκτιμώντας ιδιαιτέρως την προσφορά σας ,σε αυτή την εξαιρετικά δύσκολη περίοδο που διανύει η χώρα, με μια απειλή που δεν γνωρίζει σύνορα, θεωρούμε υποχρέωση μας να σας ευχαριστήσουμε για την ουσιαστική συνεισφορά στο πλαίσιο της κοινωνικής προσφοράς και αλληλεγγύης , αναγνωρίζοντας ωστόσο  και το δύσκολο  έργο του Ε.Κ.Α.Β.

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΠΑΠΑΘΩΜΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΠΕΤΑΝΟΣ

Δημοσιεύτηκε 04/05/2020About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews