ΕΙΔΗΣΕΙΣ

31/5/20

Το ΕΚΑΒ Γιαννιτσών επισκέφθηκε ο Λ. ΒασιλειάδηςΚυριακή, 31 Μαΐου 2020
EKABNews                 

Το ΕΚΑΒ Γιαννιτσών και την λαϊκή αγορά της Σκύδρας επισκέφθηκε ο Λ. Βασιλειάδης
pellamou.gr

Επισκέψεις στο ΕΚΑΒ Γιαννιτσών και στην λαϊκή αγορά της Σκύδρας πραγματοποίησε σήμερα Σάββατο 30 Μαΐου ο Βουλευτής Πέλλας με τη Νέα Δημοκρατία, Λάκης Βασιλειάδης.

Όπως ανέφερε ο Βουλευτής, «σήμερα επισκέφθηκα τον τομέα Γιαννιτσών του ΕΚΑΒ. Ευχαρίστησα τα στελέχη για τη διαρκή προσφορά τους, τη σημασία της οποίας όλοι καταλαβαίνουμε καλύτερα τώρα, λόγω της πανδημίας.

Συζητήσαμε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και τις ενέργειες που μπορούμε να σχεδιάσουμε ώστε να τα αντιμετωπίσουμε. Το σύστημα υγείας αναβαθμίζεται συνεχώς. Επανειλημμένως ο Πρωθυπουργός έχει δηλώσει ότι αποτελεί προτεραιότητα της Κυβέρνησης.

Και εμείς από την πλευρά μας θα δώσουμε αγώνα ώστε να επιλύσουμε τα όποια προβλήματα και να δημιουργήσουμε τις βέλτιστες συνθήκες ώστε ο πολίτης να νιώθει ασφάλεια.»
Όσον αφορά την λαϊκή αγορά της Σκύδρας, ο κ. Βασιλειάδης ανέφερε, «μίλησα με τον κόσμο, άκουσα τους προβληματισμούς και τις ανησυχίες για την δύσκολη κατάσταση που αντιμετωπίζουμε. Στόχος μου ήταν επίσης να μιλήσω και με τους εμπόρους και τους παραγωγούς των λαϊκών αγορών.

Οι επαγγελματίες αυτοί έχουν πληγεί ιδιαίτερα από τις επιπτώσεις της πανδημίας και τις αλλαγές που έγιναν στις αγοραστικές μας συνήθειες. Με αποφάσεις της Πολιτείας περιορίστηκε η δυνατότητά τους να πουλήσουν τα προϊόντα τους. Οι αποφάσεις αυτές ήταν σωστές και αναγκαίες για να αντιμετωπιστεί η υγειονομική κρίση.

Τώρα όμως ο κλάδος έχει ανάγκη από τη στήριξή μας.Οι ζημιές έχουν αναγνωριστεί. Από την πρώτη στιγμή έχω μεταφέρει στους αρμόδιους Υπουργούς Ανάπτυξης & Επενδύσεων και Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων τις θέσεις των εμπόρων και των παραγωγών και κάνουμε ό,τι μπορούμε ώστε να στηριχθούν και να μπορέσουν να επιστρέψουν σε κανονικούς ρυθμούς.»

Συνέχεια εδώ


Δημοσιεύτηκε 30/05/2020


Πηγή: pellamou.gr
About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews