ΕΙΔΗΣΕΙΣ

8/5/20

ΠΟΕΔΗΝ «Η Αισχροκέρδεια στα είδη ατομικής προστασίας (μάσκα, στολές κ.α.)»Παρασκευή, 8 Μαΐου 2020
EKABNews                 

ΑΘΗΝΑ 7/05/2020
ΑΡ. ΠΡΩΤ.: 2816

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αισχροκέρδεια στα είδη ατομικής προστασίας (μάσκα, στολές κ.α.)
συνεχίζεται στην αγορά

Τα Νοσοκομεία σήμερα προμηθεύονται είδη ατομικής προστασίας με απόκλιση 100% - 200% το ένα από το άλλο και μάλιστα πολλές φορές από την ίδια εταιρεία. Η αισχροκέρδεια αυτή έγινε και ζήτημα πολιτικής αντιπαράθεσης. Ο πρώην Αν. Υπουργός Υγείας κος Πολάκης κατηγόρησε τον Διοικητή της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας για αγορά σε υψηλή τιμή στολών και μασκών υψηλής προστασίας.
Το ίδιο σε υψηλή τιμή αγόρασε ολόσωμες στολές υψηλής προστασίας ο Διοικητής του Ερυθρού Σταυρού, γνωστός για τις αναρτήσεις του υπέρ του κου Πολάκη, προς 21,7 ευρώ τη μία (για 400 στολές πλήρωσε 8.680€) χωρίς φυσικά να φέρει καμία ευθύνη που στην ανάγκη άμεσης προμήθειας απευθύνθηκε στην αγορά που είναι ζούγκλα την συγκεκριμένη χρονική περίοδο εκμεταλλευόμενοι την ανάγκη γρήγορης προμήθειας των εν λόγων ειδών.
Θα πρέπει άμεσα να παρέμβει το Υπουργείο Ανάπτυξης στις εταιρείες να πάψουν να εκμεταλλεύονται την ανάγκη των Νοσοκομείων για άμεση προμήθεια μέτρων ατομικής προστασίας (μάσκες, στολές υψηλής προστασίας κλπ).


ΓΙΑ ΤΗΝ Ε.Ε. ΤΗΣ ΠΟΕΔΗΝ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΜΙΧΑΛΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ

Πηγή: poedhn.gr


About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews