ΕΙΔΗΣΕΙΣ

13/5/20

Συγκινητικές στιγμές στο «Αλεξάνδρα»: Το ζεστό χειροκρότημα των νοσηλευτών στην συγκέντρωση της ΠΟΕΔΗΝ, Βίντεο


Τρίτη, 12 Μαΐου 2020
EKABNews                 

Συγκινητικές στιγμές στο «Αλεξάνδρα»: Το ζεστό χειροκρότημα των νοσηλευτών στην συγκέντρωση της ΠΟΕΔΗΝ
newsbeast.gr

Ζητούν στελέχωση των ειδικών τμημάτων και περαιτέρω χρηματοδότηση – Δείτε βίντεο και φωτογραφίες του newsbeast.gr

Έξω από τις πύλες των νοσοκομείων συγκεντρώθηκαν μέλη της ΠΟΕΔΗΝ, νοσηλευτικό και ιατρικό προσωπικό με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Νοσηλευτή, προκειμένου να αναδείξουν «τις χρόνιες παθογένειες του συστήματος και τα μείζονα εργασιακά αιτήματα των υγειονομικών και Προνοιακών υπαλλήλων».

Έξω από το νοσοκομείο «Αλεξάνδρα» μάλιστα, σε μία συμβολική αλλά και συγκινητική στιγμή, οι συγκεντρωμένοι χειροκρότησαν για κάποια δευτερόλεπτα, θυμίζοντας για λίγο τις πολύ δύσκολες μέρες της καραντίνας και της καθημερινής μάχης με την πανδημία του κορονοϊού. Μία μάχη που συνεχίζεται μέχρι και σήμερα στα νοσοκομεία της χώρας.

Εργαζόμενη στο νοσοκομείο Αλεξάνδρα ανέφερε στην κάμερα ότι από τις 6 Απριλίου έχει δημιουργηθεί ειδικό τμήμα που σκοπό έχει να αντιμετωπίσει ύποπτο κρούσμα κορονοϊού γυναικολογικό ή μαιευτικό και ότι μέχρι και σήμερα δεν έχει γίνει καμία αναφορά για περαιτέρω στελέχωση του συγκεκριμένου τμήματος.


Bίντεο-φωτορεπορτάζ: Γιάννης Κέμμος

Newsbeast.gr - Τα χειροκροτήματα των νοσηλευτών στην συγκέντρωση της ΠΟΕΔΗΝ


12 Μαΐ 2020

Πηγή: newsbeast.gr


About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews