ΕΙΔΗΣΕΙΣ

14/5/20

Ο μεγάλος φόβος των ειδικών για τη χαλάρωση των μέτρων – Γιατί ανησυχούνΠέμπτη, 14 Μαΐου 2020
EKABNews                 

Ο μεγάλος φόβος των ειδικών για τη χαλάρωση των μέτρων – Γιατί ανησυχούν
healthreport.gr

Δήμητρα Ευθυμιάδου

Μπορεί σιγά σιγά οι πολίτες να αρχίζουν να ηρεμούν από τον φόβο του κορονοϊού, ο φονικός ιός όμως θα συνεχίσει να είναι εδώ έστω κάπως αποδυναμωμένος.

Η άρση των μέτρων έφερε και χαλάρωση των φόβων του πληθυσμού, σημειώνουν οι ειδικοί του υπουργείου Υγείας οι οποίοι φοβούνται ότι η επόμενη μέρα μπορεί να βρει τη χώρα μας με πολλά κρούσματα.Άλλωστε το παράδειγμα της Γερμανίας προκαλεί σε πανευρωπαϊκό επίπεδο φόβους και προβληματισμούς, δεδομένου ότι μετά την άρση των περιορισμών η Γερμανία μετρά νέα θύματα.

Η αύξηση της θερμοκρασίας πάντως που θα οδηγήσει χιλιάδες συμπολίτες μας στην παραλία το Σαββατοκύριακο, ανησυχεί δεόντως τους ειδικούς. Διαβάστε ΕΔΩ για το άνοιγμα των οργανωμένων πλαζ: «Πως θα κάνετε μπάνιο στις οργανωμένες παραλίες από το Σάββατο- Η ανακοίνωση Χαρδαλιά»

Μπορεί ο κορονοϊός να μην μεταδίδεται με τον ίδιο ρυθμό στους εξωτερικούς χώρους, ωστόσο αποτελεί το μεγάλο άγχος για τους επιστήμονες η μαζική «διαφυγή» των πολιτών στις παραλίες.Γι αυτό άλλωστε οι έλεγχοι και οι συστάσεις αναμένεται να είναι συνεχείς το Σαββατοκύριακο που οι περισσότεροι αναμένεται να εκδράμουν στις οργανωμένες πλαζ.About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews