ΕΙΔΗΣΕΙΣ

6/5/20

Κείμενο αγάπης προς τον μπαμπά της Ν. Παπαδοβασιλάκη που εργάζεται στο ΕΚΑΒ ΜοιρώνΤετάρτη, 6 Μαΐου 2020
EKABNews                 

Κείμενο αγάπης προς τον μπαμπά της Ν. Παπαδοβασιλάκη που εργάζεται στο ΕΚΑΒ Μοιρών
apopsilive.gr

Η Καλλιόπη έχει καταγωγή από τον Ζαρό και είναι φοιτήτρια στην Κύπρο όπου και έμεινε λόγω καραντίναςΈνα πολύ συγκινητικό κείμενο μας έστειλε στο Apopsilive.gr η Καλλιόπη Παπαδοβασιλάκη για τον πατέρα της Νίκο Παπαδοβασιλάκη ο οποίος εργάζεται στο ΕΚΑΒ Μοιρών αυτούς τους δύσκολους καιρούς του κορωνοϊού.

Η Καλλιόπη που έχει καταγωγή από τον Ζαρό του Δήμου Φαιστού και είναι φοιτήτρια στην Κύπρο, αυτό το διάστημα της καραντίνας δεν μπόρεσε να γυρίσει στην Κρήτη και με αυτό το κείμενο θέλει να δείξει την αγάπη της για τον πατέρα της από μακριά.

Το συγκινητικό κείμενο της κόρη του Καλλιόπης Παπαδοβασιλάκη αναφέρει:

“Ποιος σου είπε ότι οι ήρωες είναι μόνο στα παραμύθια;; Ο ΔΙΚΌΣ ΜΟΥ ο ήρωας βρίσκεται ανάμεσα σας.!! Ο δικός μου ο ήρωας δεν φοβάται άλλα ούτε απελπίζεται.. βρίσκεται εκεί έξω και παλεύει κάνοντας το χρέος του!! Ο δικός μου ο ήρωας δεν μιζεριάζει αλλά αντιθέτως κοιτάει τον “κίνδυνο” βαθιά στα μάτια και τον πολεμάει!!! 
Ο δικός μου ο ήρωας έχει μάθει να δίνει την ψυχή του.. να κάνει την δουλειά του αθόρυβα, σιωπηλά χωρίς κραυγές.. Ο δικός μου ο ήρωας θυσιάζεται χωρίς να περιμένει να πάρει πίσω αυτά που έδωσε.. Ο δικός μου ο ήρωας έχει μπροστά του ένα ατελείωτο αγώνα δρόμου όμως δεν τα παρατάει.. Ο δικός μου ο ήρωας μπορεί να μην τα καταφέρνει πάντα όμως σφίγγει τα χέρια του γροθιές και συνεχίζει.. 
Ο δικός μου ο ήρωας δεν λέει “δεν μπορώ”.. Ο δικός μου ήρωας προσπαθεί να αφήσει τον κόσμο λίγο καλύτερο απ όσο τον βρήκε.. Μένουμε σπίτι για να προστατεύσουμε όλους αυτούς τους ήρωες που μας προστατεύουν.. Ο δικός μου ο ήρωας είναι ο μπαμπάς μου!! Μπορεί να είμαστε μακριά αλλά ξέρεις πόσο πολύ Σ αγαπώ και είμαι περήφανη που σε έχω πατέρα μου.. Με αγάπη η κόρη σου.!!”

Πηγή: apopsilive.gr


About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews