ΕΙΔΗΣΕΙΣ

1/5/20

Εθελοντές του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής ενίσχυσαν τους εργαζόμενους στο ΕΚΑΒΠαρασκευή, 1 Μαΐου 2020
EKABNews                 

1η Μάη 2020: Το ΠΑΔΑ ενισχύει του εργαζόμενους στο ΕΚΑΒ


Εθελοντές του Παν. Δυτικής Αττικής ενίσχυσαν τους εργαζόμενους στο ΕΚΑΒ
alfavita.gr
Κατασκεύασαν μάσκες με τη χρήση τρισδιάστατων εκτυπωτών

Στην Πανεπιστημιούπολη Άλσους Αιγάλεω του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής, ανήμερα της πρώτης του Μάη, πραγματοποιήθηκε παράδοση στο Σωματείο Εργαζομένων του ΕΚΑΒ αξιόλογου αριθμού ατομικών προστατευτικών ασπίδων, οι οποίες κατασκευάσθηκαν με τη χρήση τρισδιάστατων (3D) εκτυπωτών χαμηλού κόστους από εθελοντική ομάδα προπτυχιακών και μεταπτυχιακών φοιτητών, καθώς και υποψηφίων διδακτόρων, όπως και λοιπών εθελοντών των Τμημάτων Ηλεκτρολόγων και Ηλεκτρονικών Μηχανικών και Μηχανικών Βιομηχανικής Σχεδίασης και Παραγωγής της Σχολής Μηχανικών του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής.

Η παράδοση έγινε από τον Πρύτανη του Ιδρύματος, Καθηγητή κ. Παναγιώτη Ε. Καλδή στους Πρόεδρο και Γενικό Γραμματέα του Διοικητικού Συμβουλίου του Σωματείου Εργαζομένων του ΕΚΑΒ, κ.κ. Γεώργιο Μαθιόπουλο και Αλέξιο Κιτσόπουλο. Οι τελευταίοι εξέφρασαν τις ευχαριστίες τους και την πρόθεση των 1.750 εργαζομένων, τους οποίους εκπροσωπούν για στενή συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής.

Συντελεστές της παραγωγής ήταν οι κ.κ. Λυκούργος Σκιαδάς, Γεώργιος Πετρούλιας, Αιμιλία Στυλιανού, Βασίλειος Χειμάρας, Κωνσταντίνος Κριλάκης, Γεώργιος Παπαγέωργα-Χρέλιας, Κωνσταντίνος Παναγιωτόπουλος και Ιωάννης Δόγας με συντονιστή τον Καθηγητή κ. Παναγιώτη Παπαγέωργα και με καθοριστική συμβολή του Αντιπρύτανη Καθηγητή κ. Ιωάννη Καλδέλλη. Αναφέρεται, ότι έχει προηγηθεί ανάλογη προσφορά και στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων.

Πέρα από την άμεση χρηστικότητα του εξοπλισμού και τα δυο μέρη αναγνώρισαν, ότι η κίνηση αυτή συμβολίζει και την ενεργό σύνδεση του δημοσίου Πανεπιστημίου με την κοινωνία και τους εργατικούς και συνδικαλιστικούς αγώνες, ιδίως των εργαζομένων που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της υγειονομικής φροντίδας εν μέσω πανδημίας.

Πηγή: alfavita.grAbout " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews