ΕΙΔΗΣΕΙΣ

27/5/20

Οι Ναυτεργάτες ζητούν να έρθει πλωτό ασθενοφόρο στην ΚέρκυραΤετάρτη, 27 Μαΐου 2020
EKABNews                 

Οι Ναυτεργάτες ζητούν να έρθει πλωτό ασθενοφόρο στην Κέρκυρα
corfupress.com


Επιστολή του Σωματείου Ναυτεργατών Κέρκυρας προς τα Υπουργεία Ναυτιλίας και Υγείας με την οποία ζητούν να διατεθεί στο νησί των Φαιάκων πλωτό ασθενοφόρο.

Αναλυτικά, στην επιστολή, το Σωματείο τονίζει τα παρακάτω:

Σχετικά με την ύπαρξη πλάνου για πλωτά ασθενοφόρα και για την καλύτερη αντιμετώπιση των αναγκών των νησιών εν μέσω πανδημίας ζητάμε την διάθεση πλωτού ασθενοφόρου στην περιοχή ενδιαφέροντος μας, που θα συμβάλλει καθοριστικά στην ποιοτική αναβάθμιση των παρεχόμενων συνολικά υπηρεσιών υγείας.
Ασφαλώς γνωρίζετε ότι τα κρούσματα κορονοϊoύ της Κέρκυρας διακομίζονται στο πανεπιστημιακό γενικό νοσοκομείο Ιωαννίνων και ο αριθμός των ετήσιων διακομιδών από το γενικό νοσοκομείο Κέρκυρας σε νοσοκομεία κυρίως των Ιωαννίνων αλλά και της υπόλοιπης ηπειρωτικής χώρας είναι περίπου 260 ετησίως. Εκτός αυτού καλύπτονται και οι ανάγκες των Παξών και των διαποντίων νήσων Οθωνών, Ερεικούσης και Μαθρακίου εν όψει και της αύξησης του πληθυσμού την τουριστική περίοδο.
Έχουμε την βεβαιότητα ότι θα εξετάσετε με την δέουσα προσοχή το δικαιολογημένο αίτημα μας και θα δώσετε την αρμόζουσα λύση ενισχύοντας το αίσθημα ασφάλειας των κατοίκων και των επισκεπτών της νησιωτικής μας περιοχής.

Δημοσιεύτηκε 26/05/2020

Πηγή: corfupress.com

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews