ΕΙΔΗΣΕΙΣ

28/5/20

Λαμία: Το Ευχαριστώ των Εκαβιτών σε όσους τους στήριξαν, Βίντεο
Πέμπτη, 28 Μαΐου 2020
EKABNews                 

Συνέντευξη ο πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων ΕΚΑΒ Λαμίας Δημήτριος Χαλεπλής

Λαμία: Το Ευχαριστώ των Εκαβιτών σε όσους τους στήριξαν – ΒΙΝΤΕΟ
lamiareport.gr

Στη μάχη με τον κορωνοϊό οι διασώστες του ΕΚΑΒ βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή και πραγματικά υπερέβαλαν εαυτό - Ευτυχώς σε αυτή την προσπάθεια είχαν και κάποιους συμμάχους.

Στην δύσκολη περίοδο της πανδημίας κάποιοι άνθρωποι βρέθηκαν κυριολεκτικά στην πρώτη γραμμή του πυρός. Είναι οι διασώστες, πληρώματα των ασθενοφόρων, οι οποίοι πολλές φορές πήγαιναν στα περιστατικά χωρίς να ξέρουν τι θα αντιμετωπίσουν, αφού πολλές φορές οι συγγενείς των ασθενών δεν έλεγαν τα συμπτώματα των ασθενών, με αποτέλεσμα εκ των υστέρων να αγωνιούν για το εάν το ύποπτο κρούσμα θα βγει θετικό ή αρνητικό.

«Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους τους συναδέλφους....», λέει μεταξύ άλλων ο πρόεδρος των εργαζόμενων του ΕΚΑΒ Λαμίας Δημήτρης Χαλεπλής.

Επίσης ο πρόεδρος των εργαζομένων στο ΕΚΑΒ ευχαρίστησε επιχειρηματίες, εταιρείες και φορείς, που αυτή τη δύσκολη περίοδο της πανδημίας στήριξαν το ΕΚΑΒ με χορηγίες για την αγορά υγειονομικού υλικού.

Ιδιαίτερα ευχαρίστησε τον επιχειρηματία Πανουργιά Παπαϊωάνου, την εταιρεία Κοπάνης ΑΕ, την Chipita, καθώς επίσης την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και το Δήμο Λαμιέων.


Δείτε τι είπε ο κ. Δημήτρης Χαλεπλής στην κάμερα του LamiaReport:

LamiaReport.gr: Το ΕΚΑΒ στην εποχή του κορωνοϊού

Δημοσιεύτηκε 27/05/2020

Πηγή: lamiareport.gr


About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews