ΕΙΔΗΣΕΙΣ

13/5/20

Αναστάτωση στο «Ελπίς» - Θετικοί στον κορονοϊό ασθενείς, γιατροί και νοσηλεύτριαΤετάρτη, 13 Μαΐου 2020
EKABNews                 

Αναστάτωση στο «Ελπίς» - Θετικοί στον κορονοϊό ασθενείς, γιατροί και νοσηλεύτρια
documentonews.gr


Αναστάτωση επικρατεί στο Νοσοκομείο Ελπίς μετά από ύποπτο κρούσμα που αρχικά είχε βρεθεί αρνητικό στον κορονοϊό αλλά τρεις μέρες αργότερα και ενώ συνέχιζε να νοσηλεύεται, το τεστ βγήκε θετικό.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΠΟΕΔΗΝ πριν μια εβδομάδα εισήχθη ασθενής ως ύποπτο κρούσμα ωστόσο, ο εργαστηριακός έλεγχος βγήκε αρνητικός. Ο ασθενής μεταφέρθηκε στη β' χειρουργική όπου νοσηλεύονται παθολογικά περιστατικά. Τρεις ημέρες μετά ο ασθενής εμφάνισε συμπτώματα, υποβλήθηκε σε ένα ακόμα τεστ το οποίο αυτή την φορά βγήκε θετικό.

Σύμφωνα με την ΠΕΟΔΗΝ μπήκε σε καραντίνα η κλινική αλλά και 25 άτομα του υγειονομικού προσωπικού ενώ συνεχίζονται να γίνονται τεστ στο προσωπικό. Μέχρι τώρα νοσούν δύο ασθενείς, δύο γιατροί και μια νοσηλεύτρια. Εν τω μεταξύ, σύμφωνα με την ΠΟΕΔΗΝ σήμερα εντοπίστηκε και άλλο ένα περιστατικό στη καρδιολογική κλινική με ασθενή και μια γιατρό θετική στον κορονοϊό με αποτέλεσμα και αυτή η κλινική να μπει σε καραντίνα.

Οι εργαζόμενοι ζητούν το Νοσοκομείο να τεθεί σε καραντίνα να σταματήσει να εφημερεύει και να γίνει απολύμανση και τεστ σε όλο το προσωπικό. Οι θετικοί ασθενείς μεταφέρθηκαν σε νοσοκομεία αναφοράς.

Πηγή: documentonews.gr


About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews