ΕΙΔΗΣΕΙΣ

8/5/20

Συνάντηση Αρχηγού ΓΕΕΘΑ με τον Προέδρο του ΕΚΑΒΠαρασκευή, 8 Μαΐου 2020
EKABNews                 

Συνάντηση Αρχηγού ΓΕΕΘΑ με τον Προέδρο του ΕΚΑΒ
geetha.mil.gr

Την Τετάρτη 6 Μαΐου 2020 ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος συναντήθηκε στο γραφείο του, με τον Πρόεδρο του Εθνικού Κέντρου Άμεσης Βοήθειας (ΕΚΑΒ) κ. Νικόλαο Παπαευσταθίου και τον υπεύθυνο Σχεδιασμού Επιχειρησιακών Ασκήσεων του ΚΕΠΥ – ΕΚΑΒ κ. Νικόλαο Μίχο.

Κατά τη συνάντηση συζητήθηκαν θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος, που αφορούν στη συνδρομή των Ενόπλων Δυνάμεων στην εκπλήρωση της αποστολής του ΕΚΑΒ στο πλαίσιο της κοινωνικής προσφοράς τους και την οικονομική διάσταση του θέματος σχετικά με την επιβάρυνση του προϋπολογισμού των ΕΔ και τους τρόπους διευθετήσεώς της.

Πηγή: geetha.mil.gr

 

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

1 σχόλιο :

  1. Επί τη ευκαιρία θα ήθελα να θέσω ένα θέμα. Σε περίπτωση επιστράτευσης οι άντρες του ΕΚΑΒ επιστρατεύονται στην υπηρεσία τους ή στις μονάδες που αναγράφει το ατομικό φύλλο πορείας του καθενός; Μήπως πρέπει να διευθετηθούν κάποια θέματα επ' αυτού; Κάποια επίσημη ανακοίνωση από την υπηρεσία μας για το θέμα αυτό;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews