ΕΙΔΗΣΕΙΣ

22/5/20

Μετεγκατάσταση του ΕΚΑΒ Λιβαδειάς στο Διοικητήριο
Παρασκευή, 22 Μαΐου 2020
EKABNews                 

Μετεγκατάσταση του ΕΚΑΒ Λιβαδειάς στο Διοικητήριο
siriosfm.gr

Με τον Πρόεδρο Ελλάδας του Ε.Κ.Α.Β. Νικόλαο Παπαευσταθίου και τον υπεύθυνο Επιχειρησιακών Μονάδων Ε.Κ.Α.Β. Περιφερειακών Ενοτήτων Εύβοιας – Βοιωτίας, διασώστη Νικόλαο Κόκο συναντήθηκε η Αντιπεριφερειάρχης Βοιωτίας, Φανή Παπαθωμά.

Στη συνάντηση παραβρέθηκε και ο Δήμαρχος Λεβαδέων, Γιάννης Ταγκαλέγκας.

Το θέμα της συνάντησης ήταν η μετεγκατάσταση του τομέα του Ε.Κ.Α.Β.  Λιβαδειάς, από το χώρο του  Νοσοκομείου, στο κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας Βοιωτίας.

«Εδώ και καιρό δρομολογούμε την μετεγκατάσταση του Ε.Κ.Α.Β., μαζί φυσικά και με τα ασθενοφόρα του στο κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας Βοιωτίας. Είναι προτεραιότητά μας και φροντίζουμε με όλα τα μέσα που διαθέτουμε  για την  βελτίωση των συνθηκών των ανθρώπων που δίνουν τη μάχη στην πρώτη γραμμή και αξίζουν ένα αξιοπρεπές  και ασφαλές περιβάλλον εργασίας.

Παραχωρούμε χώρο 100 τ.μ. περίπου, καθώς και χώρο στάθμευσης για τα ασθενοφόρα, στο κτίριο της Περιφερειακής Ενότητα Βοιωτίας το οποίο  είναι σε στρατηγικό σημείο με αποτέλεσμα να επιτυγχάνεται βελτιστοποίηση της Επιχειρησιακής Δράσης.

Βεβαίως μεγάλη έκπληξη για εμάς ήταν και η ενημέρωση από τον Πρόεδρο ότι έχει ζητήσει την πλατφόρμα του Υπουργείου Υγείας, για πρόσληψη επικουρικού προσωπικού, 10 ατόμων στο Νοσοκομείο της Θήβας και 10 ατόμων στο Νοσοκομείο Λιβαδειάς, έτσι ώστε να ενισχυθούν τα Νοσοκομεία της Βοιωτίας.

Κοινός μας στόχος η βελτίωση και αναβάθμιση των παροχών υγείας  για το καλό των πολιτών μας» τόνισε σε δηλώσεις της η Αντιπεριφερειάρχης.

Πηγή: siriosfm.gr


About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews