ΕΙΔΗΣΕΙΣ

19/5/20

Εγκάρδιες ευχαριστίες στο προσωπικό του Νοσοκομείου και το ΕΚΑΒ Σπάρτης για την σωτηρία του γιού του


Τρίτη, 19 Μαΐου 2020
EKABNews                 

Εγκάρδιες ευχαριστίες στο Νοσοκομείο Σπάρτης για την σωτηρία του γιού του
notospress.gr


ΣΠΑΡΤΗ. O Kώστας Σαρήγιαννης, προ ημερών κλήθηκε να αντιμετωπίσει τον βαρύ τραυματισμό του γιού του Γιάννη 37 χρονών, σε τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε στην Εθνική Οδό Σπάρτης – Γυθείου, πλησίον της Σπάρτης. Από την πρώτη στιγμή η κατάσταση επέβαλε ταχύτατες και προσεκτικές αντιδράσεις έως την ολοκλήρωση ενός δύσκολου και πολύωρου χειρουργείου. Σήμερα ο Γιάννης Σαρήγιαννης αναρρώνει στο σπίτι του.

Ο Κώστας Σαρήγιαννης, ως πατέρας αλλά και πολίτης, θέλει να ευχαριστήσει, δημόσια και εγκάρδια όλους τους συμμετέχοντες στη διαδικασία, μεταφοράς, νοσηλείας και χειρουργικής επέμβασης. Τους εργαζόμενους στο ΕΚΑΒ, τους Νοσηλευτές και ιατρούς κάθε βαθμίδας, τους χειρουργούς γιατί χάρη στην άμεση κινητοποίηση, στην κατάρτισή και στην ανθρώπινη στάση τους σήμερα ο σοβαρά τραυματισμένος Γιάννης αναρρώνει και αισιοδοξεί για την ζωή.

Πηγή: notospress.gr


About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews