ΕΙΔΗΣΕΙΣ

5/5/20

Κρήτη: Η έγκαιρη επέμβαση του ΕΚΑΒ... και η αποκατάσταση της αλήθειαςΤρίτη, 5 Μαΐου 2020
EKABNews                 

Η έγκαιρη επέμβαση του ΕΚΑΒ... και η αποκατάσταση της αλήθειας
cretalive.gr

Οι άνθρωποι που ΕΚΑΒ δεν είναι μεταφορείς, είναι άνθρωποι ζωής!Την δική τους μάχη δίνουν καθημερινά οι διασώστες του ΕΚΑΒ που καλούνται σε κάθε λογής περιστατικό να συνδράμουν και να παρέχουν βοήθεια.

Έτσι για ακόμα μια φορά έκαναν το καθήκον τους όταν κλήθηκαν προ ημερών, να παράσχουν βοήθεια σε 58χρονο που όπως είχε γράψει το Cretalive υπέστη ανακοπή και κατέρρευσε.

Πλήρωμα του βρισκόταν σε απόσταση αναπνοής από το σημείο που έγινε το συμβάν έσπευσε αμέσως,  ενώ άμεση ήταν και η επέμβαση γιατρού του ΕΚΑΒ.

Γιατρός και πλήρωμα, έδωσαν μια πραγματική μάχη και ακολουθώντας πιστά το πρωτόκολλο ανάνηψης, κατάφεραν να επαναφέρουν τον άνθρωπο στη ζωή, ενώ στη συνέχεια τον μετέφεραν στο νοσοκομείο  όπου παρέμεινε για νοσηλεία.

Στο Cretalive, λοιπόν  επειδή έχουμε μάθει να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους, οφείλουμε να ξεκαθαρίσουμε για το συμβάν, οτι κομβικής σημασίας ήταν συμβολή τόσο του πληρώματος όσο και του γιατρού που έσπευσε στο σημείο για να πράξει το καθήκον του.

Ο άνθρωπος σώθηκε εξαιτίας της έγκαιρης επέμβασης τους αλλά και της σκληρής μάχης που έδωσαν για να τον κρατήσουν στην ζωή.

Διότι οι άνθρωποι που ΕΚΑΒ δεν είναι μεταφορείς, είναι άνθρωποι ζωής!

Δημοσιεύτηκε 04/05/2020

Πηγή: cretalive.gr

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews