ΕΙΔΗΣΕΙΣ

19/5/20

Καβάλα: Το «ευχαριστώ» της πόλης στους ανθρώπους που πρόσφεραν τις υπηρεσίες τους την περίοδο της καραντίνας, Βίντεο


Τρίτη, 19 Μαΐου 2020
EKABNews                 

H ΚΑΒΑΛΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ

Καβάλα: Το «ευχαριστώ» της πόλης στους ανθρώπους που πρόσφεραν τις υπηρεσίες τους την περίοδο της καραντίνας
policenet.gr

Το «ευχαριστώ» της Καβάλας στους δικούς της ανθρώπους, που βοήθησαν και πρόσφεραν σημαντικές υπηρεσίες την περίοδο εφαρμογής των περιοριστικών μέτρων για την προστασία από την πανδημία του κορονοϊού, παρουσιάστηκε με έναν ιδιαίτερο τρόπο σε μια από τις όψεις του κτιρίου του διοικητηρίου όπου στεγάζονται περιφερειακές, δημόσιες και δημοτικές υπηρεσίες.

Ο αντιπεριφερειάρχης Καβάλας Κώστας Αντωνιάδης πήρε την πρωτοβουλία και θέλησε να μεταφέρει τις ευχαριστίες και την ευγνωμοσύνη όλων των πολιτών της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας προς όλους εκείνους που καθ' όλη τη διάρκεια της καραντίνας παρέμεναν στις θέσεις εργασίας τους και μέσα από τη δουλειά τους συνέχισαν να προσφέρουν σε όσους παρέμεναν σπίτια τους.

Με τη συνδρομή της εθελοντικής ομάδας νέων της Action Team και του Καβαλιώτη γραφίστα Κυριάκου Αντωνιάδη που εργάστηκε αφιλοκερδώς, το πρωί της Κυριακής, με τη βοήθεια ενός γερανοφόρου οχήματος, η πίσω όψη του διοικητηρίου «ντύθηκε» με ένα υπερμεγέθη πανό που ξεπερνούσε σε ύψος τα 15 μέτρα. Πάνω σ' αυτό παρουσιάζεται η καμπάνια «Ευχαριστούμε», στην οποία πρωταγωνιστούν έξι Καβαλιώτες που αντιπροσωπεύουν ο καθένας ένα από τα επαγγέλματα που δεν σταμάτησαν να εργάζονται σε όλη τη διάρκεια της εφαρμογής των μέτρων.

Ένας διασώστης του ΕΚΑΒ, μία νοσηλεύτρια- εργαζόμενη στο πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι» του δήμου Καβάλας, ένας ιδιωτικός υπάλληλος- διανομέας, ένας αστυνομικός, μία εργαζόμενη στην υπηρεσία καθαριότητας του δήμου Καβάλας και μία εργαζόμενη- πωλήτρια σε σούπερ μάρκετ, συμμετέχουν σε αυτή την καμπάνια φορώντας όλοι μάσκες και εκπροσωπώντας τους συναδέλφους τους που εργάζονταν όλο αυτό το διάστημα χωρίς να λογαριάζουν τους όποιους κινδύνους.

Επίσης, οι ίδιοι άνθρωποι συμμετείχαν και σε ένα μικρής διάρκειας βίντεο, στο οποίο σχηματίζοντας με τα δάχτυλα του χεριού τους το σήμα της νίκης στέλνουν μήνυμα αισιοδοξίας προς όλους τους πολίτες. Το βίντεο αυτό, που επίσης δημιούργησε ο Κυριάκος Αντωνιάδης θα ανέβει σε όλα τα κοινωνικά δίκτυα και το διαδίκτυο.

Ο Κυριάκος Αντωνιάδης, μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, δεν κρύβει την ικανοποίησή του για το αποτέλεσμα αυτή της συλλογικής προσπάθειας που στηρίχθηκε από την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης και την Action Team, και μοναδικό στόχο έχει -όπως είπε- να σταλεί ένα μήνυμα υποστήριξης και αλληλεγγύης προς όλους τους συμπολίτες μας που συνεχίζουν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στους άλλους κάτω και από τις δυσκολότερες συνθήκες.


Πηγή: policenet.gr

H ΚΑΒΑΛΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ
Center TV

17 Μαΐ 2020


About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews