ΕΙΔΗΣΕΙΣ

21/5/20

Ρόδος: Γεννητούρια (με εκπλήξεις) στο ασθενοφόρο και αεροδιακομιδή ελπίδαςΠέμπτη, 21 Μαΐου 2020
EKABNews                 

Ρόδος: Γεννητούρια (με εκπλήξεις) στο ασθενοφόρο και αεροδιακομιδή ελπίδαςΣυναγερμός σήμανε στο ΕΚΑΒ Ρόδου τα ξημερώματα κατά τη διακομιδή νεαρής γυναίκας από το Κέντρο Υγείας Αρχαγγέλου.

Κατά τη διακομιδή, το πλήρωμα του ασθενοφόρου διαπίστωσε πως υπήρχε τοκετός σε εξέλιξη.

Η  κύηση (που όπως αποδείχθηκε δεν ήταν η μόνη), ολοκληρώθηκε κατά τη διάρκεια της διαδρομής πριν προλάβει να φτάσει το ασθενοφόρο στο νοσοκομείο, με τους διασώστες να φέρνουν στη ζωή ένα υγιέστατο αγοράκι!

Οι διασώστες του ΕΚΑΒ Ρόδου Αντώνης Χατζημανώλης και Γιώργος Φλεβάρης, στηριζόμενοι στην εκπαίδευσή τους συνετέλεσαν στην ασφαλή διεκπεραίωση της όλης διαδικασίας.

Κατά την παράδοση όμως της εγκύου στην μαιευτική κλινική, ξεκίνησε διαδικασία δεύτερης κύησης. Αυτή τη φορά στη ζωή ήλθε ένα κοριτσάκι.Λόγω του πρόωρου του τοκετού, θεωρήθηκε σωστό τα δίδυμα να διακομισθούν στην Αθήνα.
Αυτό είχε ως αποτέλεσμα την κινητοποίηση του τμήματος Αεροδιακομιδών του ΕΚΑΒ και αυτή τη στιγμή τα δίδυμα μεταφέρονται σε νοσοκομείο των Αθηνών.

ΔΙΑΣΩΣΤΕΣ ΡΟΔΟΥΠηγή: diasostesrodou.blogspot.com            
About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews