ΕΙΔΗΣΕΙΣ

13/5/20

Δωρεά ασθενοφόρου και ειδών για το ΕΤΙΚ / ΕΚΑΒ Δυτικής Μακεδονίας


Τετάρτη, 13 Μαΐου 2020
EKABNews                 

Δωρεά ασθενοφόρου και ειδών για το ΕΤΙΚ / ΕΚΑΒ Δυτικής Μακεδονίας
sdna.gr

Η Ιωαννίδης Α.Ε., αντιπρόσωπος της Volkswagen, Audi και Skoda στη Δυτική Μακεδονία, με 50χρονη παρουσία στον κλάδο οικιακού εξοπλισμού και μέλος αλυσίδας ηλεκτρικών ειδών, προχώρησε στη δωρεά ενός καινούριου ειδικού οχήματος Volkswagen Crafter στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας για το ΕΤΙΚ / ΕΚΑΒ ως όχημα χρήσης ασθενοφόρου για την αντιμετώπιση των αυξημένων αναγκών των υπηρεσιών υγείας.

Η εταιρία παράλληλα, διέθεσε ψυγείο, καταψύκτη, laptop και έναν εκτυπωτή στο νεοϊδρυθέν εργαστήριο Μοριακής Βιολογίας στο Νοσοκομείο Κοζάνης.Όπως δήλωσε ο υπεύθυνος επικοινωνίας της εταιρίας: "Σε μια δύσκολη περίοδο για το Εθνικό Σύστημα Υγείας, το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό της περιοχής μας που καταβάλλουν τεράστιες προσπάθειες για την αντιμετώπιση των κρουσμάτων Covid 19, η εταιρία μας στέκεται αρωγός στην Πολιτεία."

Δημοσιεύτηκε 12/05/2020

Πηγή: sdna.gr


About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews