ΕΙΔΗΣΕΙΣ

13/5/20

Παγκόσμια Ημέρα Νοσηλευτών: Όταν η τέχνη αποθεώνει τους αφανείς ήρωες
Τετάρτη, 13 Μαΐου 2020
EKABNews                 

Παγκόσμια Ημέρα Νοσηλευτών: Όταν η τέχνη αποθεώνει τους αφανείς ήρωες
monopoli.gr
12/05/2020

Σήμερα είναι η Παγκόσμια Ημέρα Νοσηλευτών κι εμείς συγκεντρώσαμε όλα τα έργα τέχνης, από illustrations μέχρι street art, που τιμούν το «πρόσωπο» της μάχης κατά του κορονοϊού, τους νοσηλευτές όλου του κόσμου.

Σήμερα είναι η Παγκόσμια Ημέρα Νοσηλευτών, μία ημέρα που μας θυμίζει κάθε χρόνο να τιμήσουμε την συμβολή των νοσηλευτών στην κοινωνία. Οι φετινές συγκυρίες, φυσικά, δεν μας έχουν επιτρέψει ούτε στιγμή να ξεχάσουμε τον αγώνα που καταβάλλει καθημερινά το νοσηλευτικό προσωπικό στα νοσοκομεία όλου του κόσμου. Σήμερα, στην ημέρα τους, οφείλουμε όλοι να τους ευχαριστήσουμε.

Οι νοσηλευτές και οι νοσηλεύτριες αφιερώνουν κάθε χρόνο τις δυνάμεις τους για τη φροντίδα των ασθενών. Φέτος, όμως, είναι οι άνθρωποι που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της μάχης κατά του κορονοϊού και κάνουν την υπέρβαση, για να μας κρατήσουν ασφαλείς. Είναι σύγχρονοι «σούπερ-ήρωες» που μπορεί να μην φοράνε κάπες και να πετούν, κάνουν όμως το πιο ηρωικό έργο.

Έτσι, είναι λογικό που έχουν γίνει τα «πρόσωπα» της μάχης αυτής, με εκατοντάδες έργα τέχνης και street art αφιερωμένα σε εκείνους. Εμείς μαζέψαμε τα αγαπημένα μας έργα και τους ευχαριστούμε!


Πηγή: monopoli.gr


About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews