ΕΙΔΗΣΕΙΣ

27/5/20

Στον Τομέα ΕΚΑΒ Καλαμπάκας ο Διευθυντής του ΕΚΑΒ Θεσσαλίας Κωνσταντίνος ΣταμνάςΤετάρτη, 27 Μαΐου 2020
EKABNews                 

Στον Τομέα ΕΚΑΒ Καλαμπάκας ο Διευθυντής του ΕΚΑΒ Θεσσαλίας Κωνσταντίνος Σταμνάς
kalabakacity.gr

Εθιμοτυπική επίσκεψη πραγματοποίησε σήμερα ο νέος Διευθυντής του ΕΚΑΒ Θεσσαλίας Ιατρός Ορθοπεδικός κ. Κωνσταντίνος Σταμνάς στο παράρτημα του ΕΚΑΒ Καλαμπάκας.

Τον κ. Σταμνά υποδέχθηκαν τα πληρώματα ασθενοφόρων και ο υπεύθυνος του Τομέα ΕΚΑΒ Καλαμπάκας κ. Γιώργος Κοντογώγος ο οποίος και ενημέρωσε σχετικά για την λειτουργία του τομέα στην περιοχή μας, που λειτουργεί πλέον σε 24ωρη βάση με 10 άτομα.

Ο κ. Σταμνάς στις δηλώσεις του τόνισε πως σκοπός του, είναι η καλύτερη λειτουργία και παροχή υπηρεσιών του ΕΚΑΒ στους πολίτες με παρεμβάσεις στα αρμόδια υπουργεία και στους αρμοδίους. Για τον τομέα Καλαμπάκας ο κ. Σταμνάς τόνισε πως γίνονται προσπάθειες να παραμείνει το ανθρώπινο δυναμικό σε μεγάλο αριθμό και να υπάρχει ο ανάλογος εξοπλισμός με τα ασθενοφόρα που απαιτούνται καθώς πρόκειται για μια μεγάλη περιοχή με ιδιαιτερότητες ( τουριστική – ορεινή ).

Τον κ. Σταμνά συνόδευε ο πρόεδρος των εργαζομένων του ΕΚΑΒ Θεσσαλίας κ. Γιάννης Γούλας.Πηγή: kalabakacity.gr

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews