ΕΙΔΗΣΕΙΣ

6/5/20

Πρόσκληση για συμμετοχή σε έρευνα «ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟ ΑΠΟΤΥΠΩΜΑ ΤΟΥ ΚΟΡΟΝΩΟΙΟΥ COVID-19 ΣΕ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ»Τετάρτη, 6 Μαΐου 2020
EKABNews                 

Πρόσκληση για συμμετοχή σε έρευναΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟ ΑΠΟΤΥΠΩΜΑ ΤΟΥ ΚΟΡΟΝΩΟΙΟΥ COVID-19 ΣΕ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ

Το Τμήμα Κοινωνικής και Εκπαιδευτικής Πολιτικής του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, η Α’ Ψυχιατρική Κλινική του Πανεπιστημίου Αθηνών-Αιγινήτειο Νοσοκομείο, η Γ’ Ψυχιατρική Κλινική του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και το Ινστιτούτο Πολιτικής Υγείας διενεργούν μελέτη με αντικείμενο τις ψυχοκοινωνικές επιπτώσεις του COVID-19 στο υγειονομικό προσωπικό της χώρας.

Το ερωτηματολόγιο που ακολουθεί διερευνά τις αντιλήψεις σας για τον κορωνοϊό, την επίδραση που ενδεχομένως να έχει στη ζωή σας, το στρες που βιώνετε καθημερινά και τους τρόπους με τους οποίους προσπαθείτε να το διαχειριστείτε.

Τα αποτελέσματα που θα προκύψουν από τη μελέτη θα χρησιμοποιηθούν για την υλοποίηση παρεμβάσεων με σκοπό την αντιμετώπιση της ψυχολογικής επιβάρυνσης από τον ιό. Η έρευνα έχει λάβει και την έγκριση του Επιστημονικού Συμβουλίου του ΕΚΑΒ.

Το ερωτηματολόγιο διαρκεί συνολικά 15-20 λεπτά. Δεν χρειάζεται να πολυσκεφτείτε τις απαντήσεις σας, οι αυθόρμητες απαντήσεις είναι οι επιθυμητές.

Η συμμετοχή σας είναι ανώνυμη και εθελοντική και έχετε το δικαίωμα να διακόψετε τη συμπλήρωσή του ανά πάσα στιγμή.

Πατώντας τον ακόλουθο σύνδεσμο μπορείτε να συμμετέχετε στην έρευνα:

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews